Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Over inpakken

Technieken en recepten voor het inpakken en garen in zout- of leemkorst - houtvellen - grondoven - hooikist - en papilotte - bladeren - as - groente - vet - vel

Gebonden NL 2020 9789059565517
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

In Over inpakken leren Meneer Wateetons en René Zanderink je modern koken met klassieke en soms ronduit primitieve technieken. Ze laten je zien hoe je aroma's en smaken kunt creëren en behouden door je eten in te pakken in leem, bladeren, groente, zout, hout, dierlijke materialen, en de aarde zelf.
Naast talloze recepten zoals parelhoen in blauwaderkool, zeebaars in zoutkorst, fazant in Drentse leem en een Amerikaanse clam bake bevat Over inpakken, ook talloze how-to's voor het maken van een grondoven en het in elkaar timmeren van een hooikist. Met een goede leverancier en een gewone oven in de keuken kan iedere lezer de recepten zelf uitvoeren en ervaren hoe belangrijk het is om de geuren en smaken in het gerecht te behouden.

Specificaties

ISBN13:9789059565517
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:192
Uitgever:Fontaine Uitgevers
Verschijningsdatum:19-6-2020
Hoofdrubriek:Koken en eten

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
0
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Over inpakken