Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Kansrijk talent managen

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2011 9789059725386
Niet meer leverbaar.

Samenvatting

Het is niet nieuw dat werkgevers op zoek gaan naar de beste medewerkers. Getalenteerde medewerkers dragen tenslotte bij aan succes en goede resultaten. Toch komt er steeds meer aandacht voor het managen van talent. Er komen in de nabije toekomt minder en minder hoogopgeleide mensen op de arbeidsmarkt waardoor er al wordt gesproken over de 'war for talent'. In 'Kansrijk Talent Managen' passeren in hoog tempo handvatten voor het managen van talent.

Voor de een is talent een bijzonder gave die niet iedereen heeft, voor de ander is talent iets waar iedereen over beschikt. Duidelijk is in ieder geval dat we bij een krimpend aanbod op arbeidsmarkt gebruik moeten maken van al het talent dat we kunnen vinden. Al was het maar omdat de jongere generaties graag willen dat we hun talenten aanspreken. Het managen van talenten past in die zin ook bij andere manieren van kijken naar het organiseren van werk in ondernemingen.

Wilco van Gelderen is initiatiefnemer van een bureau dat organisaties ondersteunt bij het rationeel nadenken over zachte zaken. Hij deelt inzichten op het gebied van talentmanagement en toont de mogelijkheden en de kansen. Compacte kennis voor beleidsadviseurs, beleidsmakers, leidinggevenden, adviseurs én medewerkers die aan de slag willen met hun talenten.

Specificaties

ISBN13:9789059725386
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:4
Druk:1
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Wilco van Gelderen

Wilco van Gelderen is initiatiefnemer van een bureau dat organisaties ondersteunt bij het rationeel nadenken over zachte zaken. Hij neemt u mee door de nieuwe wereld van het werk, langs de kansen en de bedreigingen. Naar wat HNW is en wat het kan zijn. Compacte kennis voor beleidsadviseurs, beleidsmakers, leidinggevenden, adviseurs én medewerkers die uit interesse of noodzaak snel op de hoogte willen zijn van HNW.

Andere boeken door Wilco van Gelderen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Kansrijk talent managen