Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Stop Down Management

If the old doesn't work anymore, then what does?

Paperback Engels 2018 9789066630871
Verkooppositie 5474
Niet leverbaar.
29,-

Samenvatting

Today’s youth and the youngsters of tomorrow form the center of a Quick Response World where everybody and everything connects 24/7, boundless and barrier-free. The modern, future-proof organization therefore has to be more flexible and more variable than ever. Operating in a classical rake-structure will no longer get the job done.

We must change course, organize differently, agile, in cells (neural, circular), with ‘we-managers’ that are able to connect people, and ‘shecision makers’ who think along with people instead of for people.

Specificaties

ISBN13:9789066630871
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:152
Druk:1
Verschijningsdatum:2-1-2018
Hoofdrubriek:Leiderschap

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Paul J. van Loon

Toen ik (Paul van Loon) als kleine jongen het 'Brabants Orkest' in de schouwburg zag optreden, droomde ik ervan zo'n orkest te mogen dirigeren. Lange tijd dacht ik naar het conservatorium te gaan, maar op het finale moment koos ik voor een sociale opleiding. Inmiddels ben ik 47 jaar en ben ik de dirigent die ik altijd wilde zijn, maar dan niet voor een symfonieorkest maar voor bedrijven. Elke dag zoek ik naar samenhang, waardoor mensen leren vol trots te genieten van het stuk dat ze samen neerzetten. Daarbij gebruikmakend van ongewone en onverwachte combinaties die vernieuwing brengen. Combinaties van mensen, functies en rollen die het beste in elkaar naar boven halen. Het heeft alles te maken met leiderschap. De dirigent, de manager, de directeur, de ondernemer, de professional, de vakman, Paul. Ik ben al die functies en rollen zelf bij 'Censor Trainingen' en ik kom ze bij al mijn klanten steeds weer tegen. Ik geniet ervan wanneer wij kunnen helpen bij het managen van een goed samenspel en een mooie klankkleur. Hetgeen een positieve dynamiek teweegbrengt en creativiteit losmaakt als basis voor continu verbeteren. Dat lukt alleen wanneer de boventoon niet langer wordt gevoerd door solisten die de eerste partij spelen en wanneer de boel niet langer door macht en bureaucratie wordt overstemd.

Andere boeken door Paul J. van Loon

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Stop Down Management