Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Debt Collection, how do I talk my money out of his pocket?

Result-oriented communication with debtors

Gebonden Engels 2006 9789071501074
Niet leverbaar.

Samenvatting

In het boek 'Debt Collection, how do I talk my money out of his pocket' bieden de auteurs een helder inzicht in hoe vorderingen snel, effectief en resultaatgericht kunnen worden geïncasseerd. Het boek geeft een goed totaalbeeld van het vakgebied en staat vol praktisch tips om slagvaardiger te kunnen incasseren.

Tevens komen in dit boek uitgebreid alle aspecten van communicatie met debiteuren aan bod, vanaf het moment van het aangaan van een overeenkomst tot en met het daadwerkelijk incasseren van de vorderingen. De nadruk in dit boek ligt op het verbeteren van de communicatie met debiteuren, maar ook de juridische aspecten van credit management. Daarnaast wordt uitgelegd op welke wijze het efficiënter uitvoeren van debiteurenbeheer met name kostenbesparend kan werken voor organisaties. Ook wordt specifiek ingegaan op de kracht van het onderhandelen, agressiebeheersing en conflicthantering.

Specificaties

ISBN13:9789071501074
Taal:Engels
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:104
Uitgever:CMI Books
Druk:1

Lezersrecensies

5.0 van de 5
3 stemmen
3
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Raimond Honig

Raimond Honig is oprichter van en managing partner bij het Credit Management Instituut bv te Zoetermeer. Daarnaast vervult hij meerdere adviesfuncties. Zijn zeer praktische en kritische inslag maakt dat hij als ondernemer en als trainer/coach verfrissend en resultaatgericht werkt. Practicus Raimond Honig roert, raakt en confronteert in zijn workshops en trainingen over de echte vraagstukken van het leven. Hij deed uitgebreide ervaring op in de zakelijke dienstverlening, gaf jarenlang leiding aan een middelgroot consultancykantoor in Credit Management en is aansluitend het ontwikkelingspad ingeslagen. Hij ziet het als zijn missie mensen aan het denken te zetten en in beweging te krijgen. Hij doet dit onder andere middels workshops, presentaties, trainingen, spreekbeurten en persoonlijke coaching trajecten. Zijn stijl kenmerkt zich door respectvol te confronteren; kortom individuen uit te dagen het optimale uit zichzelf te halen.

Andere boeken door Raimond Honig

Inhoudsopgave

Preface

1. Debtors, how do we view them?
2. Do you ever call them idiots?
3. Survival, connection, growing
4. Communicating, how to do so effectively
5. The art of questioning
6. Negotiating and conflicts on the telephone
7. Aggression management: tool or frustration?
8. Tips and tricks for telephoning
9. Being direct is not necessarily rude!
10. What can good collection bring your organization?

Post face
Sources of inspiration
About the author
Glossary

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Debt Collection, how do I talk my money out of his pocket?