Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Frontlinie Training

Handboek voor onderwijs en training aan medewerkers werkzaam in de frontlinie

Gebonden Nederlands 2022 9789071902338
Verkooppositie 5693Hoogste positie: 472
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

In allerlei sectoren in onze samenleving staan mannen en vrouwen in de frontlinie. Ze zijn 24 uur per etmaal bereid om hulp te bieden waar dat nodig is en om conflicten – al dan niet gepaard gaande met geweld – zo vreedzaam mogelijk op te lossen. Voor het grote publiek springt de inzet van de Nederlandse Politie en Koninklijke Marechaussee het meest in het oog.

Maar zeker in de afgelopen tijd is duidelijk geworden dat ook bijvoorbeeld brandweerlieden, Justitie beveiligingsteams, persoonsbeveiligers, douanepersoneel en de medewerkers van ambulancediensten regelmatig in het brandpunt van de maatschappij moeten opereren. En wat te denken van de medewerkers van Defensie die in oorlogsgebieden onder veelal zware omstandigheden ingezet worden.

Dit alles stelt hoge eisen aan de opleiding en training van deze professionals. Auteur Erik Hein werkt al 20 jaar als docent, trainer en onderzoeker voor first responder organisaties op het gebied van geweld- en gevaarbeheersing. Hij verzamelde voor dit boek de meest actuele wetenschappelijke kennis op het gebied van conflictmanagement en geweldbeheersing én de didactiek en methodiek van het onderwijs voor mensen die in de frontlinie opereren. Ook deed hij een beroep op de beste en meest ervaren experts in binnen- en buitenland, die elk een bijdrage leverden aan dit boek. Daarmee biedt ‘Frontlinie training’ een stevige basis voor het werk van alle docenten en trainers op dit gebied.

Specificaties

ISBN13:9789071902338
Trefwoorden:conflictmanagement
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:336
Druk:1
Verschijningsdatum:17-2-2022
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Frontlinie Training