Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Tarot voor beginners

Paperback NL 2023 9789075145656
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

In dit boek beschrijft John Hagen op unieke en moderne wijze het meest gebruikte tarotspel ter wereld: de klassieke tarotkaarten van A.E. Waite.

Alle 78 kaarten worden duidelijk uitgelegd, waarbij ze in een nieuw daglicht worden gezet. De kaarten schetsen situaties die in het dagelijks leven van toepassing zijn en geven je een nieuw inzicht. Elke tarotkaart geeft aan waar je je geluk kunt vinden, wat je kunt verwachten in vriendschap en in werk, en geeft je een raadzaam advies. De uitleg van elke tarotkaart geeft je een aanwijzing om een stap in de goede richting te zetten en je doel te bereiken.
Ook worden er een aantal legpatronen gegeven, waaronder het speciaal voor dit boek ontworpen patroon De weg van de wijze Dwaas. Deze kaartlegging geeft je inzicht in jouw situatie en jouw stappen. De wijze Dwaas helpt je om je plan uit te werken en je droom te realiseren!
Met dit basisboek voor het leren werken met de tarot kun je direct aan de slag. Door regelmatig de kaarten voor jezelf of voor anderen te leggen, kun je niet alleen je kennis over de tarot vergroten, maar ook het vertrouwen op je intuïtie leren ontwikkelen.

John Hagen: 'Tarotkaarten zijn een verlengstuk van mijn leven. Ze zitten boordevol informatie en geven een verhelderend inzicht. Het werken met de tarot is enorm fascinerend, omdat ieder mens uniek is in zijn groeiproces. Een tarot reading is daarom speciaal voor jou, want iedereen heeft zijn eigen belevenissen en levensverhaal.'

Eerder verschenen van John Hagen:
Tarot van de New Vision, de 'achterkant' van de beroemde kaarten van A.E. Waite!

Specificaties

ISBN13:9789075145656
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:128
Uitgever:Schors V.O.F., Uitgeverij
Verschijningsdatum:11-5-2023
Hoofdrubriek:Spiritualiteit

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Tarot voor beginners