Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Motiverende gespreksvaardigheden

Werkboek voor behandelaars

Paperback Nederlands 2012 9789075569520
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Dit is het boek voor wie:
- een basistraining motiverende gespreksvoering (MVG) achter de rug heeft en basishouding en vaardigheden verder 'in wil slijpen'
- een basistraining MVG achter de rug heeft en wil doen aan borging (terugvalpreventie). Immers: 'You either use it or loose it!'
- overtuigd is van de effectiviteit van MVG en stappen wil zetten in het eigen maken van de methodiek. Goed piano of golf spelen leer je ook niet in twee dagen, al kunnen die je aardig op gang helpen.

Niet iedereen is vervolgens in de gelegenheid om deel te nemen aan een verdiepende training, een serie ‘boosters’ of een MGV-intervisiegroep en mist een plaats om de opgedane vaardigheden en kennis in te slijpen. Voor al die hulpverleners, zorgverstrekkers, coaches, docenten en studenten is dit boeiende, gebruikersvriendelijke werkboek ontwikkeld.

Het staat boordevol met aan de praktijk ontleende voorbeelden en oefeningen. De auteur is een ervaren MGV-therapeut en MGV-trainer van het eerste uur. Hij heeft uitvoerig onderzoek gedaan naar de inzet van MGV in de hulpverlening. De lezer slijpt stap voor stap de micro MGV-vaardigheden in, ontwikkelt werkwijzen die sporen met de uitgangspunten en ‘geest’ van MGV en ontdekt dat hij gaandeweg bekwamer wordt. Een aanrader voor zowel hulpverleners, behandelaars en studenten.

Specificaties

ISBN13:9789075569520
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:352
Uitgever:Ekklesia
Druk:1
Verschijningsdatum:13-1-2012

Lezersrecensies

4.0 van de 5
1 stem
0
1
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over David B. Rosengren

David Rosengren is een ervaren MGV-therapeut en MGV-trainer van het eerste uur.

Andere boeken door David B. Rosengren

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Motiverende gespreksvaardigheden