Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Women at Work

Voorbeeld vrouwen

Ingenaaid Nederlands 2002 9789076319285
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Aan het begin van het derde millennium leven in managementkringen vele vragen over vrouwelijk leiderschap. Leiden vrouwen anders dan mannen? Leidt vrouwelijke ambitie tot een rampzalig seks- danwel liefdesleven? Maken vrouwelijke leiders meer ruzie dan mannen? Hoe kun je een puike vrouwelijke leider zijn zonder een bitch te worden? Is vrouwelijk leiderschap vooral mogelijk geworden doordat de technologie het huishouden van fulltime job of parttime job maakte? In welk kader past de trend dat steeds meer topvrouwen voor zichzelf beginnen in plaats van te kiezen voor voortzetting van hun carrière in loondienst in een groot bedrijf?

Op deze en vele andere vragen gaat dit vernieuwende, onorthodoxe en actuele boek in. Met een neerslag van recente wetenschappelijke en praktijkonderzoeken. En met interviews en statements van trendsettende vrouwen van vandaag, gisteren en morgen uit de politiek, het management, bedrijfsleven, kunst, cultuur, openbaar bestuur en onderwijs. In dit boek komen onder meer aan het woord: HKH Prinses Maxima, Jenny Thunnissen, Trude Maas, Margaret Thatcher, Madeleine Allbright, Rekha, HM Koningin Noor al-Hussein, Hillary Clinton, Annette Nijs en Madonna. Het bevat een voorwoord van Melanie Schultz.

Specificaties

ISBN13:9789076319285
Trefwoorden:vrouw en loopbaan
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Aantal pagina's:144
Uitgever:De Baak
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Adjiedj Bakas

Adjiedj Bakas (1963) werd uitgeroepen tot Trendwatcher van het Jaar 2009 en Zwarte Zakenman van het jaar 2008. Hij geldt als 'eminent' (De Wereld Draait Door), 'prominent' (De Volkskrant), 'laagdrempelig' (De Telegraaf), 'Europa's beste trendwatcher' (Story), 'goed onderbouwend' (NRC Handelsblad), 'de verpersoonlijking van vooruitgang' (Elsevier), 'een top-10 spreker' (Management Team), 'niet alledaags' (Intermediair), 'origineel' (Elle), 'bijzonder' (Linda), 'spannend' (Esta), 'optimistisch' (CNN), 'inspirerend' (BBC), 'provocerend' (Het Parool) en 'vrolijk' (Trouw). Door de lezers van het blad 'Sprout' werd hij uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke mannen onder de 50.

Andere boeken door Adjiedj Bakas

Inhoudsopgave

1. Serieuze carrières, serieuze offers
2. Verschillen op de werkvloer
3. Vrouwen in de politiek
4. Vrouwen in business
5. Vrouwen in het ondernemerschap
6. Vrouwen in openbaar bestuur
7. Vrouwen in onderwijs, cultuur en media
8. Bitches en babes naar de top

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Women at Work