Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Teambuilding als route naar succes

Gebonden Nederlands 2000 9789076589015
Verkooppositie 3235
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Ruim 35 jaar loopt Rinus Michels mee in de absolute top van het internationale voetbal. De Nederlandse coach van de eeuw ontwikkelde de principes van het Totaalvoetbal, waarmee eerst Ajax en daarna het Nederlands elftal tijdens het WK' 74 de voetbalwereld definitief veroverde. Zijn erelijst als coach van onder ander Ajax, FC Barcelona, 1.FC Köln en het Nederlands elftal is indrukwekkend.
Sinds het beëindigen van zijn carrière als coach (1992) bekleedt hij een adviesrol voor voetbaltechnische zaken binnen de KNVB. Michels is lid van verschillende commissies onder de UEFA-vlag. Hij functioneert in voetbaltechnische studiegroepen bij EK' s en WK' s. hij heeft zich ontpopt als een expert in teambuilding op cursussen en internationale trainersbijeenkomsten. Mchels heeft er bewust voor gekozen zijn kennis en ervaring te gebruiken voor het schrijven van 'Teambuilding als route naar succes'. Het resultaat is een 'voetbalbijbel', die voor coaches, trainers en managers in de hele wereld een belangrijke inspiratiebron is.
Alle facetten van het teambuildingsproces, zowel teamtactisch als psychologisch, komen tot in de kleinste details aan bod. Ook geeft hij precies aan hoe jeugdige talenten per leeftijdscategorie moeten worden opgeleid. En hoe trainingen in elkaar moeten steken om een zo hoog mogelijk prestatieniveau te bereiken.
Alle hoofdstukken zijn doorspekt met voorbeelden uit de rijke trainersloopbaan van Rinus Michels. Tevens geeft hij tal van referentiekaders voor iedereen die dagelijks met het teambuildingsproces bezig is: van topcoaches, (jeugd)trainers tot en met managers in het bedrijfsleven. Door deze unieke, vaak nog nooit beschreven voorbeelden is het boek voor iedereen boeiend die bij een teambuildingsproces betrokken is.

Specificaties

ISBN13:9789076589015
Trefwoorden:teambuilding
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:239
Uitgever:Eisma BV
Druk:1
Verschijningsdatum:28-6-2000

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Teambuilding als route naar succes