Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Bommetje

Een aanslag op je ego

Ingenaaid Nederlands 2006 9789078222019
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Met 'Bommetje, een aanslag op uw ego' maken de schrijvers u bewust dat uw gedrag bepalend is voor het resultaat dat u boekt. Dat uw gedrag, dat voor uzelf grotendeels onzichtbaar is, de wereld creëert waarin u leeft. Uw 'routinegedrag' voelt comfortabel voor de eigenaar, terwijl het verstorend kan werken op het behalen van het beoogde resultaat. Routinegedrag is boven dien een verslaving, uw ego ervaart het gedrag als vanzelfsprekend. De verslaving is zo sterk dat feedback op gedrag dikwijls leidt tot een rectificatie vanuit het ego. Dit 'Bommetje' voor onder uw ego is een prachtig hulpmiddel om uw routinegedrag te doorbreken en uw kwaliteiten in te zetten waarvoor ze bedoeld zijn.

Wil je doormodderen of doorbreken. Bommetje geeft je een holistische blik achter de schermen van ons corrupte bewustzijn en de wijze waarop wij zelf onbewust ons eigen gedrag en de organisatiecultuur cre?ren en in stand houden, ondanks het feit die te willen veranderen. Het wordt duidelijk dat ander gedrag niet maakbaar is, maar wel degelijk kan ontstaan. Dit boek geeft aan hoe en geeft bovendien een extra dimensie en een diepere betekenis aan het leven en vormt een solide basis voor het op natuurlijke wijze veranderen van eigen- en organisatiegedrag.

Bommetje is een doorlopende interventie voor ieder individu en alle beroepsgroepen. Zonder scrupules halen de schrijven geaccepteerde kaders onderuit, omdat die ons leren in de weg staan. Als je niet bang bent met jezelf geconfronteerd te worden en je leest om te leren en niet ter verkrijging van bevestiging voor hetgeen je reeds denkt te weten, dan is dit het boek bij uitstek.

Specificaties

ISBN13:9789078222019
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Aantal pagina's:160
Druk:2
Verschijningsdatum:20-7-2006
ISSN:

Expertrecensies (1)

Bommetje
Jaap Hollaar | 18 maart 2008
Een merkwaardige titel voor een boek: 'Bommetje. Een aanslag op uw ego'. Wat zou dit betekenen? Een echte bom of iets anders... Geeft dit direct de kern van het boek weer? Ja. De auteurs, Paul Kortman en Peter Kemperman, willen u als de lezers ervan bewust maken dat uw eigen gedrag bepalend is voor het resultaat dat u boekt.
Lees verder

Lezersrecensies

3.0 van de 5
2 stemmen
1
0
0
0
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Inhoudsopgave

1. Mijn pad
2. Openstelling en verwarring
3. Zicht op inzicht
4. De vissenkom
5. Maakbaarheid of de kracht van verbeelding
6. Het hologram
7. Gedrag en het hologram
8. Intelligenties en het hologram
9. Bewustwording van SQ
10. De achterkant van het hologram
11. Praktische kwantumtoepassing
12. Het business hologram plan
13. Het scheppende en moordende karakter van kaders
14. Ons corrupte bewustzijn
15. Epiloog

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Bommetje