Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De MatriXmethode

De revolutionaire aanpak van leer- en mentale problemen

Paperback Nederlands 2010 9789079083022
Niet leverbaar.

Samenvatting

Leer jezelf te coachen naar een hoger niveau.

Waarom schreef Ingrid Stoop het boek 'De MatrixMethode'? Haar methode is geschikt voor jong en oud. Veel kinderen verzuipen op school omdat ze niet weten hoe ze moeten leren. Creëren angsten. Veel volwassenen krijgen in het bedrijfsleven te maken met veranderprocessen die ze niet aankunnen. Zij biedt de oplossing voor dit soort problemen. De essentie van haar methode is dat mensen, jong of oud, zichzelf leren coachen: dat is stadium 1. Voor volwassenen geldt: als je dat kunt, is stadium 2 - het coachen van anderen - maar één stap verder. Middels dit boek kunt u naar stadium 1 en het is de basis voor stadium 2.

De MatriXmethode van Ingrid Stoop heeft al duizenden kinderen en volwassenen in binnen- en buitenland geholpen. Dit boek is inmiddels zowel in het Engels als in het Frans vertaald.

Specificaties

ISBN13:9789079083022
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:91
Druk:2
Verschijningsdatum:1-11-2010

Expertrecensies (1)

De MatriXmethode
Elly Lijnse | 29 april 2010
Het ziet er zo veelbelovend uit, de flaptekst van 'De MatriXmethode' van Ingrid Stoop: enthousiast ontvangen en met veel enthousiasme toegepast, een must voor iedereen die zijn eigen leven wil leiden of dat van anderen wil begeleiden naar een volledige staat van zelfstandigheid. Het voorwoord belooft ook een methode die snel en effectief is om mensen te laten ontdekken hun eigen blokkade op te lossen. Daarna wordt het eigenlijk heel stil, want we krijgen als lezer helaas geen inzicht in wat de MatriXmethode nu eigenlijk precies is en hoe je hier als coach mee kunt werken. We krijgen alleen de enthousiaste verhalen te lezen hoe goed de methode is. Jammer, want zo stijgt dit boek niet uit boven een fors uitgevallen bedrijfsfolder.
Lees verder

Lezersrecensies

4.4 van de 5
5 stemmen
4
0
0
1
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Ingrid Stoop

Na een onbezorgde jeugd ontpopte Ingrid Stoop (1959) zich vanaf haar zeventiende tot moederfiguur, verzorgster, praatpaal, regelaar en verantwoordel?k figuur voor haar omgeving. Vandaar ook haar werk met jeugd en opleidingen zoals orthomoleculaire geneeskunde, NEI, NLP. Z? heeft jarenlang met een partner een coachingbedr?f gehad, waarna z? zich specialiseerde in de door haar zelf ontwikkelde MatriXmethode en het MatriXmethode Instituut oprichtte.

Andere boeken door Ingrid Stoop

Inhoudsopgave

Voorwoord
Waarom ik dit boek heb geschreven

1. Hoe we ons brein gebruiken
2. De MatrixMethode
3. Leren
4. MatriXcoaching
5. Angst
6. Diagnose dyslexie
7. Diagnose ADHD
8. Diagnose autisme
9. Ongewenst gedrag
10. Algemeen
11. Praktische informatie
12. MatriXmethode in beeld

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De MatriXmethode