Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 34% korting
, , e.a.

The Wisdom Factor - Duurzaamheid ontketend

Paperback Nederlands 2012 9789079138005
Verkooppositie 5473Hoogste positie: 647
Laatste exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
14,90
9,95
VOORDEEL - 34% korting

Samenvatting

'The wisdom factor' gaat over een nieuw soort leiderschap, dat beschikbaar is voor iedereen, ongeacht waar u werkt en welke functie u bekleedt.

Dit leiderschap is nodig om een duurzame wereld te creëren. Op dit moment zitten we vast in crises die zich blijven opstapelen: klimaatverandering, het opraken van onze natuurlijke bronnen en een wereldwijde economische crisis. De oplossing ligt niet in het huidige systeem, maar in een fundamentele verandering in ons bewustzijn.

Met 'The wisdom factor' kunnen we samen een duurzame toekomst ontketenen.

Directeur van Wisdom University in Nederland, Gert van Santen, stelde dit boek samen, waarin de ideeën van Will Taegel, Jim Garrison, Irene van Lippe-Biesterfeld, Matthijs Schouten en hemzelf worden gebundeld. Elk van hen is dagelijks bezig met thema's als duurzaamheid, leiderschap en de relatie tussen mens en natuur.

Iedereen kan the wisdom factor ontdekken. En we hebben hem nu meer nodig dan ooit.

Specificaties

ISBN13:9789079138005
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:88
Druk:1
Verschijningsdatum:10-10-2012
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Will Taegel

Dr. Will Taegel is de bedenker van de term the wisdom factor. Hij is vice president van Wisdom University in de Verenigde Staten. Daarnaast heeft hij samen met zijn vrouw Earth Tribe opgericht, een eco-spirituele gemeenschap. Taegel heeft 35 jaar een praktijk in psychotherapie gehad; hij is altijd gefascineerd geweest door de menselijke psychologie en iemands relatie met het zelf en anderen. Hij schreef een aantal boeken waarin hij natuur, spiritualiteit en psychologie met elkaar verbindt, waaronder The Sacred Council of Your Wild Heart: Nature's Hope in Earth's CrisisenMother Tongue.

Andere boeken door Will Taegel

Over Jim Garrison

Dr. Jim Garrison is president van Wisdom University in de Verenigde Staten. Daarvoor was hij de oprichter van The Gorbachev Foundation/USA en, daaraan gekoppeld, The State of the World Forum. Het doel van deze non-profit organisaties is een wereldwijd netwerk te creëren van leiders die zich inzetten voor een duurzame mondiale samenleving. Garrison is theoloog en historicus. Hij heeft diverse maatschappelijke en filosofische boeken geschreven, waaronder America As Empire:Global Leader or Rogue Power?en Return of Gaia: Climate Turbulence and the Primordial Mind.

Andere boeken door Jim Garrison

Over Irene van Lippe-Biesterfeld

Irene van Lippe-Biesterfeld heeft zich de afgelopen decennia sterk gericht op het herstel van de relatie tussen mens en natuur. In 2001 richtte zij het NatuurCollege op, een maatschappelijke organisatie die zich inzet voor behoud en waardering van de natuurlijke leefomgeving door persoonlijke betrokkenheid en bewustwording te bevorderen. In Zuid-Afrika ontwikkelde zij een trainingsprogramma, Spirit of the Wild, waarin gidsen van nationale parken getraind worden om toeristen in contact te brengen met de natuur. In Nederland nam zij het initiatief tot een soortgelijk programma, Natuur-Wijs, om schoolkinderen in contact te brengen met de natuur. Naast de activiteiten rondom deze projecten geeft zij lezingen en cursussen. Ze schreef een groot aantal boeken geschreven waaronder Dialoog met de natuur, Aarde ik hou van jou en mee

Andere boeken door Irene van Lippe-Biesterfeld

Inhoudsopgave

Voorwoord

-Een heroriëntatie op leiderschap - Jim Garrison en Will Taegel
-De leider als veldgids - Will Taegel
-Wij zijn natuur - Irene van Lippe-Biesterfeld
-De denker en de dichter - Matthijs Schouten
-Roeping als leidraad voor leiderschap - Gert van Santen

Over de auteurs

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        The Wisdom Factor - Duurzaamheid ontketend