Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Mission9 - Het geheim van het kernkwadrant

Gebonden Nederlands 2008 9789079138029
Voormalig top 100Totaal 31 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

Het is 1000 jaar later. De aarde is lang niet meer de enige bewoonde planeet en heet nu Ambitia. De negen bewoonde planeten van het universum staan aan de rand van een oorlog. De leiders kunnen geen oplossing meer bedenken en kiezen voor een laatste redmiddel. Ze sturen negen kinderen op een missie om een oplossing te bedenken.
Onder leiding van Salomon gaan Art, Forza, Komma, Lucky en hun vrienden op weg. Op hun reis langs de negen planeten ontdekken ze het geheim van het kernkwadrant en krijgen langzamerhand ideeën hoe ze hun planeten van de ondergang kunnen redden.

'Mission9' is een boek van bestsellerauteur Daniel Ofman en Albert Heemeijer. Het is een sciencefiction verhaal gebaseerd op het kernkwadrantenmodel van Daniel Ofman, zoals beschreven in zijn boek 'Bezieling en Kwaliteit in Organisaties'. Hiervan zijn ondertussen meer dan 100.000 exemplaren verkocht en het boek is verschenen in 6 talen.

Nog niet eerder werd het kernwadrantenmodel zo helder en spannend uitgelegd. Dit boek is voor jongeren van 9 tot 99 jaar.

Specificaties

ISBN13:9789079138029
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:219
Druk:1
Verschijningsdatum:29-5-2008
ISSN:

Expertrecensies (2)

Mission9 - Het geheim van het kernkwadrant
Anne-Mieke Vermeer | 9 september 2008
In 1992 bedacht Daniel Ofman het kernkwadrant, een model dat kan helpen om iemands sterke en zwakke karaktereigenschappen in beeld te brengen. Ofman ontwikkelde het model voor het bedrijfsleven en werkte het daarna verder uit voor persoonlijke ontwikkeling. Met 'Mission9' schreef hij samen met Albert Heemeijer een sciencefictionboek dat het model toegankelijk moet maken voor de jeugd. Het verhaal speelt zich af in de 31ste eeuw, wanneer negen kinderen met een ruimteschip langs alle bewoonde planeten gaan om een alles verwoestende galactische oorlog te voorkomen.
Lees verder
Mission9 - Het geheim van het kernkwadrant
Peter de Roode | 28 augustus 2008
'Mission9' is geen managementboek, of beter gezegd: geen traditioneel managementboek. Aan de hand van een science fiction verhaal schetsen Daniel Ofman en Albert Heemeijer een beeld van negen verschillende persoonlijkheden die een gezamenlijk doel nastreven. Het boek heeft als ondertitel 'het geheim van het kernkwadrant' en refereert aan het overbekende managementmodel van Daniel Ofman. De vraag dringt zich op waarom aan dit model nog meer bekendheid gegeven moet worden.
Lees verder

Lezersrecensies

4.8 van de 5
16 stemmen
14
1
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Daniel Ofman

Daniel Ofman is oprichter van Core Quality International, een organisatieontwikkelingbureau dat zich bezig wil houden met zaken die de kern raken. Hij werd bekend door zijn bestseller Bezieling en Kwaliteit in Organisaties (1992) waarin hij voor het eerst het kernkwadrant® introduceerde. Sindsdien zijn zijn boeken vertaald in het Engels, Frans, Duits, Italiaans, Noors, Zweeds, Deens en Russisch. Zijn meest uitgebreide werk over kernkwaliteiten (Hé, Ik daar...?!) verscheen in 2007. Samen met consulting partners in die landen richt hij zich tegenwoordig op het internationaal verspreiden van zijn gedachtengoed. Daarnaast ontwikkelt hij digitale toepassingen zoals iPhone en Android apps (Core Quality). Het laatste nieuws over Ofman is te vinden op zijn website www.corequality.eu.

Andere boeken door Daniel Ofman

Inhoudsopgave

1. Oorlog of vrede
2. De selectie
3. Stel je eens voor...
4. Het Plan
5. De planeet Positono
6. De planeet Mediato
7. De planeet Autenticum
8. De planeet Energeticum
9. De planeet Securitum
10. De planeet Ontfermia
11. De planeet Observia
12. De planeet Idealium
13. 50 jaar later

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Mission9 - Het geheim van het kernkwadrant