Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Inspiratie

Coachen en presteren

Paperback Nederlands 2011 9789079399284
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

'Inspiratie' is geen managementboek en ook geen boek voor coaches. Het is allebei en meer.Vóór alles is het echter een boek dat wil inspireren. Inspireren om beter toegerust deel te nemen aan de processen die zich rondom ons afspelen. Het gaat dus om serieuze zaken, maar die zijn wel zo leuk mogelijk verpakt. Op iedere pagina is veel te kijken en te lezen: het zijn stuk voor stuk schilderijtjes met tekst. Soms ernstig, dan weer wat luchtiger, maar altijd prikkelend.

Specificaties

ISBN13:9789079399284
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:128
Druk:1
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (1)

Inspiratie
Veerle Blajic-Kik | 21 mei 2012
Louis van Gaal, Dick Advocaat en Co Adriaanse zijn het met elkaar eens: Toon Gerbrands is een genie. In dit boekje laat hij tal van uitspraken en stellingen zien die je kunnen helpen geïnspireerd te raken voor wat betreft coachen en presteren. Dat Gerbrands succesvol is in het coachen staat buiten kijf, voor wie twijfelt staat er op de binnenflap vermeld welke prestaties hij al geleverd heeft. Als je op zoek bent naar de weg naar de top of een manier om te winnen, dan is 'Inspiratie' een leuk middel om je te motiveren.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Toon Gerbrands

Toon Gerbrands was jarenlang actief als volleyballer, waarvan acht jaar in de eredivisie en eerste divisie. Vervolgens werd hij volleybalcoach. Onder zijn leiding haalden volleybalbalteams vier landstitels. Gerbrands was tevens bondscoach van het Nederlands heren volleybalteam dat een Europese titel behaalde en zich voor de Olympische Zomerspelen 2000 in Sydney plaatste. Hij was naast sportcoach ook manager en directeur van de DSB-schaatsploeg. Tussen 2002 en 2014 was hij algemeen directeur van de voetbalclub AZ. Sinds april 2014 is hij algemeen directeur van PSV.

Andere boeken door Toon Gerbrands

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Inspiratie