Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

MBA in één dag Het boek

een frisse blik op de beste ideeën van de belangrijkste managementdenkers

Paperback Nederlands 2018 9789079445875
10
Voormalig top 10Totaal 22 dagen
Voormalig top 100Totaal 310 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

MBA in één dag - Het boek
Een frisse blik op de beste ideeën van de belangrijkste managementdenkers.
- Er zijn duizenden managementboeken: maar wat moet je nou écht weten?
- Wie zijn dé goeroes in leiderschap, organisatie, strategie en uitvoering?
- Hoe gebruik je hun inzichten succesvol in jouw dagelijkse praktijk?
MBA in één dag - Het boek is de ultieme survivalgids voor managers, ondernemers en professionals. Covey, Porter, Mintzberg, Drucker, Collins, Kotter... Alle bekende managementdenkers komen aan bod. Hun meest inspirerende ideeën, superscherp samengevat en glashelder geordend. Met tal van voorbeelden, checklijsten en praktische tips.
MBA in één dag - Het boek is gebaseerd op het spraakmakende seminar MBA in één dag, waar al meer dan 18.000 leidinggevenden aan deelnamen. Een unicum voor Nederland! Een kleine greep uit hun reacties:
"De ultieme management summary"
"Met een TGV door managementland"
"Veel concrete ideeën voor verbetering in ons bedrijf"
"Parels van managementwijsheid"
"Een echte aanrader voor iedere serieuze manager"
"De opfrisser van het jaar!"
Dr. Ben Tiggelaar is Nederlands populairste schrijver en trainer op het gebied van werk en management. Met MBA in één dag biedt hij een frisse blik op de beste ideeën van zijn beroemdste internationale collega's.

Specificaties

ISBN13:9789079445875
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Verschijningsdatum:23-2-2018
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (4)

MBA in één dag - het boek
Peter Streefkerk | 10 februari 2016
Problemen, zorgen en vraagstukken op het gebied van leiderschap, organisatie, strategie en uitvoering binnen je bedrijf of organisatie. Onderwerpen waarover de afgelopen eeuw onnoemelijk veel boeken en artikelen zijn geschreven.
Lees verder
InFocus: 'MBA in een dag'
Nienke van Oeveren | 8 november 2013
Alle bekende managementdenkers komen aan bod in MBA in een dag'. Hun meest inspirerende ideeën, superscherp samengevat en glashelder geordend. Met tal van voorbeelden, checklijsten en praktische tips. Wat vinden de klanten van Managementboek van dit boek van Ben Tiggelaar?
Lees verder
MBA in één dag - het boek
Lodi Planting | 6 mei 2013
Het boek 'MBA in één dag' van Ben Tiggelaar heb ik zeer graag gelezen. In het boek laat Tiggelaar de meest actuele en invloedrijke managementdenkers aan bod komen. Of zoals hij het zelf zegt: 'Een frisse blik op de beste ideeën van de belangrijkste managementdenkers.' Dit gegeven is een feit, maar laat u niet misleiden door de titel. U kunt onmogelijk 8 meter boeken leren in één dag!
Lees verder
MBA in één dag - het boek
Rob van Nes | 4 april 2013
De eerlijkheid gebiedt om deze recensie te beginnen met te bekennen dat ik een fan van Ben Tiggelaar ben. Ik heb heel veel respect voor de wijze waarop hij al jaren - en in diverse vormen - de beste ideeën van de belangrijkste managementdenkers weet te distilleren op een manier dat wij, de drukke managers, in korte tijd onze kennis opfrissen en aan een inspiratieboost worden blootgesteld. Het boek is een logisch vervolg op de MBA in één dag-bijeenkomsten waarin Tiggelaar claimt in 1 dag de toehoorder mee te nemen door 8 meter aan managementboeken. Een briljante gedachtegang waaraan, gelet op het jarenlange succes, duidelijk behoefte aan was en is.
Lees verder

Lezersrecensies

4.0 van de 5
11 stemmen
6
1
2
2
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Ben Tiggelaar

Drs. Ben Tiggelaar (1969) is onafhankelijk en zelfstandig onderzoeker, adviseur en auteur op het gebied van strategie, innovatie en gedrag. Tevens staat hij te boek als één van de absolute topsprekers op deze gebieden. Bestseller-kanon Dr. Ben Tiggelaar heeft Nederland in razendsnel tempo veroverd. Al enkele jaren is hij is één van de meest gevraagde trainers over leiderschap en verandering. Ben Tiggelaar baart opzien met zijn sprankelende seminars (de bekenste is 'MBA in één dag') waarin hij hij 'inhoud' en 'vorm' op een perfecte manier samenbrengt. Een dag Tiggelaar is beslist géén luierdag: Ben hanteert een hoog tempo en presenteert ontzettend veel inzichten, eye-openers en praktische tips. Hij brengt zijn verhaal daarnaast op een bevlogen, enthousiaste en interactieve manier, waardoor u toch 8 uur lang op het puntje van uw stoel zit.

Andere boeken door Ben Tiggelaar

Over Joël Aerts

Joël Aerts (1980) spreekt, schrijft en adviseert over leiderschap en leiderschapsontwikkeling. De afgelopen jaren heeft hij lezingen en trainingen verzorgd voor meer dan vijftig profit- en nonprofitorganisaties. Joël wordt geroemd om zijn energie, kennis en toegankelijkheid. Eerder schreef Joël samen met Ben Tiggelaar de nummer 1 bestseller MBA in één dag – Het boek en werkte aan de totstandkoming van twintig audioprogramma’s over de beste ideeën van de belangrijkste managementdenkers. Naast spreker en auteur is Joël een ervaren organisatieadviseur. Hij koppelt de theorie aan de praktijk waarbij het resultaat altijd voorop staat. Scherpe analyses die inzicht geven, pragmatische oplossingen die het verschil maken en een duidelijke visie typeren hem. Joël studeerde cum laude af in International Business & Management en heeft meerdere internationale teams geleid voor een internationale non-profitorganisatie. Joël is getrouwd met Hanneke, samen hebben ze drie kinderen.

Andere boeken door Joël Aerts

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        MBA in één dag Het boek