Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , , , , , e.a.

Praktijkboek landschapsfotografie

Overbrug de kloof tussen werkelijkheid en foto

Gebonden Nederlands 2013
Verkooppositie 51549 dagen in de top 100
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Met het Praktijkboek landschapsfotografie beogen de auteurs een praktijkgericht handboek te maken met een veelzijdige benadering van landschapsfotografie. Zes verschillende auteurs geven hun visie en putten uit jarenlange praktijkervaring teneinde een compleet overzicht te geven van alle aspecten die een rol spelen bij het maken van goede landschapsfoto's.

Het boek bevat 14 hoofdstukken die ingaan op techniek, apparatuur, voorbereiding, compositie, licht, weer, filtergebruik, samengestelde beelden, HDR, hulpmiddelen en zwart-witfotografie. Twee meer theoretische hoofdstukken over verschillende benaderingen van landschapsfotografie en verschillende typen landschap maken het boek compleet.

Het Praktijkboek landschapsfotografie helpt beginnende fotografen op weg, maar biedt voor de meer gevorderde fotograaf verdieping en inzicht in de complexiteit van het maken van een geslaagde landschapsfoto.

Het Praktijkboek landschapsfotografie is het tweede deel in de reeks praktijkboeken van Uitgeverij Birdpix. In 2012 verscheen het Praktijkboek vogelfotografie dat zeer goed werd ontvangen.

Specificaties

ISBN13:9789079588077
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:168
Uitgever:Birdpix
Druk:4
Verschijningsdatum:29-9-2017

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Praktijkboek landschapsfotografie