Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Inspiratieboek voor leuker en makkelijker opvoeden

opvoeden vanuit contact en verbinding

Gebonden NL 2017 9789079603350
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

4e druk | Het opvoed boek voor elke ouder | Geen wetenschappelijke boek maar een boek om direct aan de slag te gaan met de opvoeding van je kind of kinderen.

We zijn allemaal dol op onze kinderen. Brengen ze met liefde groot en steunen ze daar waar we kunnen, zo goed als we kunnen. En dat gaat bij de meesten van ons behoorlijk goed. Behalve leuk is opvoeden van kinderen ook een hele uitdaging en ontdekkingsreis. Geen kind is hetzelfde en fasen en verrassingen volgen elkaar in rap tempo op. Het is aan ons als ouder om daar zo goed mogelijk op in te spelen. En dan heb je ook nog je eigen emoties, want jeetje wat kunnen je kinderen veel bij je losmaken. En wat is het soms moeilijk om je geduld te bewaren en steeds weer creatief te zijn met oplossingen voor lastige momenten!

Een beetje inspiratie bij al die uitdagingen is soms heel fijn en handig. Dat is de reden dat de auteur dit boek heeft geschreven. Geen volgende opvoedmethode en niet bedoeld om je te vertellen hoe het moet, maar een boek vol inspiratie met columns en inhoudelijke artikelen. Vol eyeopeners, opdrachten en oefeningen en veel praktische tips die je direct in de praktijk kunt brengen. Een boek om er regelmatig even bij te pakken omdat je er doorheen zit, ergens tegenaan loopt of om gewoon lekker met een kop thee in verder te bladeren en te lezen. De auteur laat je in dit boek zien en ervaren hoe je met samenwerken en vanuit contact en verbinding met je kind lastige situaties kunt voorkomen en kunt oplossen. Hoe je je eigen emoties onder controle leert houden en die van je kind. Zij leert je hoe je zelf aan de slag kunt met dingen die je graag anders wilt. Hoe je van een time-out een veel fijnere time-in kunt maken, hoe je kunt opvoeden zonder straffen en belonen en waarom dat jou en je kind veel oplevert. Dit boek brengt nog meer gezelligheid, rust en plezier in huis!

Auteur en kinderpsycholoog Tischa Neve schreef ook het boek 'Pubers zijn leuk! Als je ze begrijpt' Veel praktische tips over het opvoeden van pubers

Specificaties

ISBN13:9789079603350
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Uitgever:248media uitgeverij
Verschijningsdatum:11-3-2017
Hoofdrubriek:Gezondheid

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Inspiratieboek voor leuker en makkelijker opvoeden