Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Innerlijke macht

Neem de leiding over je leven, gezondheid, relaties en werk

Paperback Nederlands 2008 9789079872282
In herdruk, verschijningsdatum onbekend

Samenvatting

'Innerlijke Macht' beschrijft de basistechniek van Progressive Mental Alignment, afgekort tot PMA. Het verschaft een heel nieuw inzicht in de onderbewuste verwerkingsprocessen van het brein. Door het combineren van de meest recente ontwikkelingen in biologie, psychologie, neurofysiologie en kwantumfysica kwam Korthuis tot de ontdekking van een nieuw neurofysiologisch fenomeen genaamd Bad Cluster. Deze Bad Clusters zijn onjuist gecodeerde gegevens die in het onderbewuste computersysteem van ons brein als stoorzenders werken. Niet alleen schaden ze de gezondheid maar ze zijn in hoge mate verantwoordelijk voor onze emoties, overtuigingen en de daaruit voortkomende gedragspatronen.

Op heldere en gemakkelijk leesbare wijze neemt de schrijver u mee door het onderbewuste verwerkingsmechanisme van ons brein. Hij laat u door uitleg en diverse oefeningen begrijpen en ervaren hoe Bad Clusters voor meer dan 75 procent onze denkpatronen, conclusies, beslissingen en gedragingen dicteren. Via de zeer directe benadering van de PMA techniek worden deze energievretende stoorzenders opgespoord en getransformeerd in gezonde veerkrachtige proactiviteit.

PMA staat aan de bakermat van een heel nieuw tijdperk betreffende de benadering en verbetering van gedragsstoornissen, functionaliteit, relatieproblemen en psychosomatische klachten. Door de diverse oefeningen wordt de lezer stap voor stap binnengeleid in een nieuwe fase van bewustwording. De lezer krijgt inzicht in de structuur van onderbewuste vergelijkingsprocessen en hoe deze onze overtuigingen vormgeven.

De eenvoudige oefeningen bewandelen een tot voor kort onbekende weg die de lezers regelmatig van de ene verbazing in de andere doen vallen wanneer ze de werking ervaren van hun eigen brein. Innerlijke macht geeft de lezer niet alleen een helder inzicht, maar verschaft een moeiteloos te leren zelfhulptechniek om deze diep verstopte stoorzenders van ons geluk, effectiviteit en gezondheid op te sporen en permanent onschadelijk te maken. Het laat de lezer ervaren hoe groot de positieve energie is die daarbij vrijkomt en hoe dit direct vanaf de allereerste toepassing tot voelbare resultaten leidt.

Specificaties

ISBN13:9789079872282
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:516
Uitgever:Succesboeken
Druk:2
Verschijningsdatum:18-3-2011

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Joop Korthuis

Joop Korthuis (1950) heeft reeds meer dan 30 jaar ervaring in de medische professie en personal coaching. Gedurende zijn natuurgeneeskundige praktijk en vanuit zijn holistische manier van denken ontwikkelde hij Progressive Mental Alignment (PMA).

Andere boeken door Joop Korthuis

Inhoudsopgave

Waarschuwing
Over de schrijver
Voorwoord

1. Het verlangen naar antwoorden
2. De menselijke geest; het centrum van ons gedrag
3. Fysiologie
4. De taal van ons onderbewustzijn
5. Het activeren van clusters en bad clusters
6. De verborgen kracht van bad clusters
7. Het geheim van psychosomatische gezondheidsklachten
8. De kracht van ons vriendmechanisme
9. Onze geloofssystemen
10. Progressive Mental Alignment toepassen
11. Gelukkige relaties opbouwen met PMA
12. Neem de leiding over je leven

Erkenning
Referenties

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Innerlijke macht