Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Agile: Geschikt/Ongeschikt

Voor en door projectmanagers

Gebonden Nederlands 2015 9789081234061
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Agile is overal, Agile is hot. En er is een overvloed aan literatuur over de Agile methoden en werkwijzen. Maar wat betekent Agile voor U, uw project of uw organisatie. Wat moet je doen om Agile op deze niveau’s succesvol te laten landen? Dit vijfde boekje uit de KWD-reeks gaat over het succesvol invoeren van Agile rondom deze drie invalshoeken: Organisatie, Project, Individu.

Veel organisaties kiezen voor Agile maar weten vaak niet wat Agile werken betekent voor hun organisatie. En regelen daarom de kritieke randvoorwaarden onvoldoende in. En voor welke projecten kun je Agile toepassen? Of kan elk project met Agile worden aangevlogen? Wanneer kies ik voor een traditionele of voor een Agile aanpak ? En last-but-not-least: ben ik wel geschikt voor Agile werken? In dit boekje gaan we in op deze vragen en geven wij handvatten om Agile succesvol te implementeren. En uiteraard is dit boek weer volgestopt met de nodige tips, adviezen, kritische succesfactoren en lessons learned over Agile.

Beschikbare testen!
KWD heeft ook drie testen ontwikkeld voor de centrale vragen die online toegankelijk zijn. Lees het boek en doe deze testen zelf op www.kwdrm.nl/PMKennis.

Specificaties

ISBN13:9789081234061
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:87
Druk:1
Verschijningsdatum:3-11-2015
Hoofdrubriek:Projectmanagement
ISSN:
Serie:KWD Reeks

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Erik van Daalen

Erik is een pragmatische projectmanager/trainer/coach met een gezonde drive. Hij kent het projectmanagement vak in al zijn facetten, zowel traditioneel als agile, waarbij projectresultaat belangrijk blijft. Hij is flexibel en ondernemend, heeft gevoel voor prioriteiten en besluitvaardig. Hij is open in zijn communicatie, een teamplayer en geïnteresseerd in mensen, dit maakt hem een projectmanager die in staat is mensen te stimuleren.

Andere boeken door Erik van Daalen

Over Luuk Ketel

Luuk Ketel is een pragmatisch ingestelde ondernemer op het snijvlak van mens en inhoud. Hij creëert beweging en realiseert tegelijk resultaten. Brengt belangen van verschillende niveaus op één lijn, verbindt mensen, geeft structuur, zet de koers uit en is vasthoudend tot het eindresultaat. Luuk is nuchter en intuïtief, rekening houdend met politieke gevoeligheden of mogelijke risico’s.

Andere boeken door Luuk Ketel

Over Fred Heemstra

Fred Heemstra is sterk in het herkennen en analyseren van problemen, in het scheiden en onderscheiden van problemen en symptomen. Hij heeft ruime ervaring in het uitvoeren van risico-analyses en kwaliteitsaudits van grote, complexe projecten en heeft over deze onderwerpen een aantal boeken en vele artikelen geschreven. Hij is naast senior consultant bij KWD hoogleraar Bedrijfskunde en Informatica.

Andere boeken door Fred Heemstra

Inhoudsopgave

Over KWD

1. Agile: Waarom?
2. Agile essentials
3. Is uw organisatie Agileready?
4. Is uw project Agileready?
5. Bent u Agileready?
6. Sturen op Agile succes
7. Agile: Best Practices

Bijlagen:
1: Literatuurlijst
2: Publicatielijst
3: Beschikbare 'Agile' tests

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Agile: Geschikt/Ongeschikt