Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Je bent wie je wordt (licht beschadigd)

Over persoonlijke visie: weten wie je bent, wat je wilt en wat je kunt

Gebonden Nederlands 2010 9789081313957
Voormalig top 100Totaal 290 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

'Je bent wie je wordt' is een reis met een bijzondere bestemming: jouw persoonlijke visie. Dit leesboek, werkboek en notitieboekje ineen leest als een heldere routebeschrijving naar jezelf. De inspirerende voorbeelden, inzichten en werkvormen houden je energie vast voor de mooiste klus van je leven: jouw persoonlijke visie ontwikkelen. Het boek biedt bovendien een krachtige methode om je persoonlijke visie vervolgens waar te maken, met voorbeelden van checklists, planningen en actielijsten.

Een goede persoonlijke visie helpt je de zin van jouw bestaan vast te stellen en keuzes te maken die voor jou belangrijk zijn en bij je passen. Dat bereik je door helder vast te stellen wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Dan vind je verbinding met jezelf en van daaruit met anderen. Zo maakt elke persoonlijke visie de wereld een stukje mooier: together we build a brighter future!

'Je bent wie je wordt' is het resultaat van ervaringen, gesprekken en discussies die Ilse Nelemans en Salem Samhoud hadden met honderden mensen die inmiddels hun persoonlijke visie met veel enthousiasme en succes hanteren in het dagelijks leven.

Specificaties

ISBN13:9789081313957
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:199
Druk:1
Verschijningsdatum:1-7-2010

Lezersrecensies

4.0 van de 5
13 stemmen
7
3
1
0
2

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Ilse Nelemans

Ilse Nelemans is adviseur bij &samhoud. Ze studeerde Toegepaste Wiskunde en Sociale en Organisatiepsychologie. Haar aanvankelijke scepsis ten aanzien van persoonlijke visie leidde ertoe dat ze het concept uitdiepte, doorleefde en voorzag van een aantal inspirerende werkvormen.

Andere boeken door Ilse Nelemans

Over Salem Samhoud

Salem Samhoud is ondernemer en organisatieadviseur en realiseert doorbraken door het inspireren en verbinden van mensen. Hij is oprichter van het succesvolle adviesbureau &samhoud en geestelijk vader van het concept persoonlijke visie

Andere boeken door Salem Samhoud

Inhoudsopgave

Inleiding

1. Wat is een persoonlijke visie
2. Waarom een persoonlijke visie?
3. Heeft iedereen een persoonlijke visie?
4. Hoe ontwikkel je jouw persoonlijke visie?
5. Hoe realiseer je jouw persoonlijke visie?

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Je bent wie je wordt (licht beschadigd)