Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

PassieVitaliteit

Startmotor voor ondernemingslust

Gebonden Nederlands 2011 9789081361224
Niet leverbaar.

Samenvatting

PassieVitaliteit gaat over het stimuleren van ondernemerschap bij jezelf en je omgeving. Het boek brengt entrepreneurs in intrapreneurs samen om ze te inspireren hun passie te volgen en vitaal te worden.

- De kracht van het boek schuilt in actiegerichtheid.
- Het boek bevat alle informatie die nodig is voor meer ondernemerschap
- De professionals zijn: Arko van Brakel, Henk Bot, Lot Monhemius, René Frijters, Rahma el Mouden, Anatol Kuschpèta, Hetty van Ee, Hans Bouland, Marieke de Kort & Hans Gelauff.
- De achterliggende gedachte van de methode is dat mensen zelfstandig aan het ondernemerschap kunnen werken. Tegelijkertijd is een coach of sparringpartner wenselijk.
- Het boek anticipeert op het wegvallen van de muur tussen ondernemers en medewerkers. Samenwerken is voor zelfstandigen het toverwoord van nu en initiatief nemen voor medewerkers. Dit boek brengt beide partijen samen en inspireert ons allemaal om 'werkondernemer' te worden.
- Heeft u het boek al gelezen? Laat dan weten wat u ervan vindt op www.deuniekeondernemer.nl/passievitaliteit

PassieVitaliteit, startmotor voor ondernemingslust is een boek voor medewerkers, leidinggevenden en ondernemers (met personeel).

'Niet voor niets is dit boek genomineerd als beste ondernemersboek van 2011 en stond het op de longlist van Managementboek van het Jaar 2012. Dankzij de 10 simpele vuistregels en concrete vragen die aan de lezers worden gesteld, ga je daadwerkelijk 'passievitaliser-en'. Dat maakt het boek niet alleen leerzaam, maar vooral ook heel praktisch. Lorraine sleept je mee in haar enthousiasme en inspireert je met duidelijke adviezen en tips. Na lezing van dit boek ga je als ondernemer zeker vol energie aan de slag.'
- Elaine Romein, hoofdredacteur 'Ondernemen met Passie!'

Specificaties

ISBN13:9789081361224
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:153
Druk:1
Verschijningsdatum:1-2-2011

Expertrecensies (1)

PassieVitaliteit
Ronald Buitenhuis | 7 december 2011
Je zult het woord niet in de Van Dale vinden: Passie Vitaliteit. Het is een samentrekking van passie en vitaliteit en is de tegenstelling van passiviteit. Het boek van Lorraine Vesterink dat de titel PassieVitaliteit heeft meegekregen gaat over ondernemingslust.Lees verder

Lezersrecensies

4.7 van de 5
3 stemmen
2
1
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (3)

nieuws
Vragenlijstjes
Nienke van Oeveren 30 mei 2012 Ja, we zijn dol op vragenlijstjes. En sinds bijna elk boek een eigen website heeft, is het heel makkelijk om een vragenlijst online te zetten, een uitslag op maat te geven en de internetter meteen door te sturen naar het boek.
podcast
Lorraine Vesterink over passie
Ronald Buitenhuis 4 januari 2012 ‘Uiteindelijk denk ik dat ondernemerschap het antwoord is om passivitaal te worden.’ Lorraine Vesterink beschrijft in PassieVitaliteit hoe je je passie vindt en deze omzet in actie, in ondernemerschap. ‘Je kunt altijd verder dromen.’
nieuws
Ondernemersboek van het Jaar
Nienke van Oeveren 9 november 2011 ‘Ondernemerschap in zijn puurste vorm’, volgens de jury van Ondernemersboek van het Jaar. Met Ondernemerslessen van een InternetCowboy wint Ronnie Overgoor deze prijs. De redactie van tijdschrift Sprout reikte deze vanmiddag voor de tweede keer uit tijdens de Challengerday.

Over Lorraine Vesterink

Lorraine Vesterink is ondernemer en schrijver van ondernemersboeken waaronder bestseller 'Ondernemen moet je DOEN' en 'PassieVitaliteit' dat door Sprout genomineerd is voor ondernemersboek van het jaar. Haar bedrijf De Unieke Ondernemer helpt ondernemers aan een bedrijfsfinanciering. Haar droom: mensen zingend te 'passievitaliseren'. Lorraine schrijft liedjes, maar is geen componist Ze speelt piano, maar is geen pianist ze zingt met passie, maar is geen zangeres ze schrijft boeken maar is geen dichteres ze is graag actief, maar is geen werknemer ze is een creatieve ondernemer

Andere boeken door Lorraine Vesterink

Inhoudsopgave

Voordoek - Hein Jens

Proloog
-Tien vuistregels
-Hoe lees ik dit boek
-Wat levert dit boek je op
-Wat eraan vooraf ging

Wat is ondernemingslust?
-Intrapreneurship versus entrepreneurship
WerkONDERNEMERS

Wat is passievitaliteit?
-Definitie passievitaliteit
-De startmotor voor ondernemingslust
-Passievitaliteitsspiraal

Vuistregels

1. Work hard, play hard, rest hard - Arko van Brakel
2. Ga op ontdekkingsreis - Henk Bot
3. Doe wat je eigenlijk niet durft - Lot Monhemius
4. Geloof er in en ga er voor - René Frijters
5. Laat je zien - Rahma el Mouden
6. Wees leergierig - Anatol Kuschpèta
7. Wees positief - Hetty van Ee
8. Wees verantwoordelijk voor het resultaat - Hans Bouland
9. Werk samen - Marieke de Kort
10. Kom dichter bij jezelf - Hans Gelauff

Wat experts ons leren over passievitaliteit
Epiloog
Reacties op dit boek

Over de auteur
-Bedrijf
-Liedjes
-Dank

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        PassieVitaliteit