Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Het QRM Pocketboek

Paperback Nederlands 2013 9789081590808
Voormalig top 100Totaal 17 dagen
Verwachte levertijd ongeveer 3 werkdagen

Samenvatting

De ontwikkelingen in de maatschappij en de behoeften van de klant noodzaken bedrijven om de steeds sneller wijzigende klantwens centraal te stellen. Kenmerkt uw proces zich door een grote variatie in producten of diensten? En zijn uw series klein, of worden ze steeds kleiner, en loopt de routing per product in uw organisatie steeds verschillend? Dan is Quick Response Manufacturing (QRM) de oplossing om uw processen te stroomlijnen.

QRM heeft net als Lean Manufacturing een sterke focus op het terugdringen van verspillingen. QRM biedt daarnaast de mogelijkheid om klantspecifieke vragen met veel variaties te koppelen aan doorlooptijdverkorting. Hoe? Door een eenduidige focus op het terugdringen van doorlooptijd in combinatie met het verbeteren van de samenwerking in de keten.

Dit gebeurt door het vormen van cellen, het terugdringen van files in uw proces en het betrekken van alle disciplines binnen uw onderneming. Met als resultaat een flexibele, verspillingvrije organisatie die snel inspeelt op de steeds sneller veranderende klantwens.

Specificaties

ISBN13:9789081590808
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:91
Uitgever:LeanTeam
Druk:1
Verschijningsdatum:29-5-2013
Hoofdrubriek:Organisatiekunde

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Hans Gerrese

Hans Gerrese heeft een jarenlange achtergrond in procesverbetering vanaf de werkvloer, geïnitieerd door Lean Manufacturing en Theory of Constraints. In 2006 is hij in contact gekomen met QRM en heeft hij gezien dat dit de oplossing is voor bedrijven die geen massaproductie voeren. Na 15 jaar ervaring opgedaan te hebben in het trainen, opleiden en implementeren van QRM brengt hij met dit praktische werk een uniek en zinvol boek over het implementeren van QRM op de markt.

Andere boeken door Hans Gerrese

Over Eric Hengst

Eric Hengst heeft een jarenlange achtergrond in procesverbetering vanaf de werkvloer, geïnitieerd door Lean Manufacturing en Theory of Constraints. In 2006 is hij in contact gekomen met QRM en heeft hij gezien dat dit de oplossing is voor bedrijven die geen massaproductie voeren. Inmiddels heeft hij jarenlange ervaring opgedaan in het trainen, opleiden en implementeren van QRM.

Andere boeken door Eric Hengst

Inhoudsopgave

Voorwoord

QRM Management Center
Wat is QRM?
QRM: Waarom en wat is het?
QRM: Implementeren
QRM: Resultaten
POLCA

Literatuurlijst
QRM Opleidingen en trainingen
QRM termen en begrippen
Contactgegevens

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het QRM Pocketboek