Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Homo Sublima

The Revelations

Gebonden Engels 2023 9789081641739
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

We are not on Earth merely to survive or just experience life; we are here to elevate and sublime.

Currently, we are undergoing the most significant societal transformation our species has ever faced. We’ve mastered the art of moulding our environment to suit our needs. Through advancements in technology, we’re now enhancing our own bodies to expand our abilities. It seems we can shape the world entirely to our desires, and even death could soon become nonexistent in our lives.

Yet, these advancements bring forth profound existential questions:
- How should we structure our lives and society in this technologically-driven age?
- What does a post-technological world look like, and how can we already prepare for it?
- Will we see the existence of a new world where humanity retains its significance?
- How can we thrive, enjoying greater happiness, love, and gratitude in our lives?

Technologie transformeert onze samenleving in een razendsnel tempo. Na de volledige integratie van smartphones in ons leven, is het nu de beurt aan Kunstmatige Intelligentie (AI) om onze wereld ingrijpend te veranderen. Generatieve AI, met als meest sprekende voorbeeld ChatGPT, illustreert hoe de huidige technologieën zowel ons zakelijk als privéleven ingrijpend beïnvloeden. Tegelijkertijd transformeren andere technologieën, zoals synthetische biologie, ons eigen lichaam. De weg naar onsterfelijkheid lijkt binnen handbereik, door de engineering van onze eigen organen en ledematen. Niets lijkt onaangetast door de macht van de biljoenen dollars tellende supercorporaties.

Er rijzen echter vragen over hoe wij, als mensen, zullen leven wanneer robots onze taken overnemen, zowel op fysiek als mentaal vlak. Hoe zal onze maatschappij eruitzien en hoe kunnen we ons nu al voorbereiden op een toekomst die zo nabij is?

Bruno Fabre schreef 'Homo Sublima: The Revelations' als eerste deel van een serie om het bewustzijn te vergroten over de huidige veranderingen in onze maatschappij, het bedrijfsleven en de mensheid. Als technologiefilosoof en specialist in Kunstmatige Intelligentie combineert hij een diepgaand begrip van technologie met de vaardigheid om deze toegankelijk te maken voor iedereen. Samen met Karam Devta Singh, een sage, presenteert hij een gids voor onze toekomst."

Specificaties

ISBN13:9789081641739
Taal:Engels
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:160
Uitgever:The Bright ID
Druk:1
Verschijningsdatum:9-11-2023
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Bruno Fabre

Afkomstig uit Frankrijk, begon Bruno's academische reis aan Centrale-Supélec, een prestigieuze top-onderwijsinstelling, waar hij zich specialiseerde in Kunstmatige Intelligentie. Hij begon zijn carrière als computerwetenschapper, maar stapte later over naar de financiële sector, waar hij zijn technische expertise benutte. In 2010 schreef en publiceerde hij in slechts 9 maanden zijn eerste boek, 'Bankroots in 2020', waarin hij pleitte voor een meer mensgerichte benadering van de financiële sector. Bruno's ondernemingen stopten daar niet. Hij dreef innovatie in zowel de particuliere als de publieke sector aan en schaalde bedrijven op tot internationaal niveau. Voor een grote Nederlandse bank zette hij een baanbrekend platform op, waar medewerkers hun opleidingsbudgetten konden sparen, vrij van belasting. Na het vergaren van meer dan 35 miljoen aan opleidingsbudgetten, verkocht hij de onderneming aan een Nederlandse investeerder. Zijn nieuwste boek, 'Homo Sublima – The revelations', combineert zijn diepgaande zakelijke ervaringen met zijn persoonlijke groeireis. Dit werk weerspiegelt ook zijn visie: het samenvoegen van de kracht van moderne technologie met oude wijsheid. Bruno geeft keynotes aan zowel profit als non-profit organisaties, waar hij hen voorbereidt op de grote veranderingen die onze maatschappij ervaart door de groei van Kunstmatige Intelligentie en technologie. Buiten de zakelijke wereld is Bruno een Master Practitioner in Neuro Linguïstisch Programmeren, een Kundalini Yoga Leraar, heeft hij een diploma in Spirituele Genezing en is hij een gecertificeerde Iceman Trainer. Bruno gelooft dat door onze recente vooruitgang te verweven met eeuwenoude kennis, we een samenleving kunnen creëren die verankerd is in mededogen, liefde en respect voor onze planeet. In zijn visie roept de toekomst een wereld op waar liefde en mededogen niet alleen woorden zijn, maar leidende principes, die een diepe en respectvolle verbinding met de natuur en onze planeet bevorderen.

Andere boeken door Bruno Fabre

Over Karam Devta Singh

Karam Devta Singh is a Life Sage, Kundalini Yoga Teacher, and Prana Master. He grasps the foundational principles of life. He guides our spiritual growth, providing answers to unleash the latent powers within our body, mind, and soul. Karam brings forth a resonating message of love, offering a path to achieve both happiness, joy and inner peace.

Andere boeken door Karam Devta Singh

Inhoudsopgave

Book 1 - The revelations

Prologue

1. The birth of our time

2. Today's reality

3. Our next morning with machines and the new biology
3.1 The transformation of business and work
3.2 The transformation of health and society
3.3 The future of energy
3.4 The future of money

4. Our need for change

5. The calling of spirituality

6. The story of my fossil

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Homo Sublima