Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Natuur werkt!

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2015 9789081677172
Direct te downloaden

Samenvatting

Natuur werkt! Inspiratie en werkvormen voor de ontwikkeling van mensen en organisaties.
De natuur biedt een prachtige spiegel voor mensen en organisaties als het gaat om kracht, groei, overleving, samenwerking, rust, schoonheid en creativiteit . Contact met de natuur zorgt bovendien voor contact met je eigen natuur, levenskracht en stroming , met als effect meer vitaliteit, creativiteit en effectiviteit. Natuur werkt! slaat een brug tussen ervaringen in de natuur en ontwikkelingsprocessen van mensen en organisaties. Het is bedoeld voor coaches, trainers, managers, adviseurs en andere geïnteresseerden, die nieuwe invalshoeken zoeken in hun werk of leven en zich willen laten inspireren door de natuur. De auteurs verbinden natuur en werk in tal van verrassende voorbeelden en praktische toepassingen. Deel 1 gaat in op zeven aansprekende themas uit de natuur: kracht en beweging, samenwerking en verbinding, groei en bloei, natuurlijk leiderschap, rust en stilte, schoonheid, creativiteit. Deel 2 omvat ruim vijftig concrete werkvormen in en met de natuur om toe te passen in coaching of training, zowel individueel als met groepen.
Een bijzonder boek dat natuur en werk verbindt, nieuwe wegen inslaat, onverwachte invalshoeken bevat, aanzet tot denken en uitnodigt tot doen.
"NATUURLIJK!", zeggen we als iets te vanzelfsprekend is om het er verder nog over te hebben. De auteurs vinden in dit prachtige boek de juiste toon en wijzen ons op wat we 'natuurlijk' al weten. Heel uitnodigend, heel concreet, heel fris. Zet de eerste stap, de natuur doet de rest.

Igor Byttebier, auteur van 'Creativiteit Hoe? ZO!' en crew bij 'new shoes today'.

Specificaties

ISBN13:9789081677172
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:144
Uitgever:Zadoks, Uitgeverij
Verschijningsdatum:2-12-2015
Hoofdrubriek:Leiderschap

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Natuur werkt!