Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Hoera! Energie

8 energiebronnen die gedrag en resultaat beïnvloeden

Paperback Nederlands 2016 9789081719209
Verkooppositie 6062
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Hoe vaak hoort je mensen niet zeggen dat ze ergens geen fut voor hebben, geen energie? Hoor je jezelf er wel eens over klagen? Energie is een beleving, die vaak niet op de juiste waarde wordt geschat. Dat is ontzettend jammer - en niet nodig. Energie, de mentale kracht p tot prestaties te komen.

Dit boek gaat over iets alledaags: energie van mensen. Het gaat over bronnen waaruit je energie kan winnen en waarin je energie kan wegvloeien. Dit boek maakt je bewust van de mogelijkheden om energievreters om te zetten in energiegevers. Want is het geen geweldig vooruitzicht om thuis, op je werk of in je sport kracht en plezier te beleven en te denken: Hoera! Energie.

Specificaties

ISBN13:9789081719209
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:159
Druk:2
Verschijningsdatum:1-11-2016
Hoofdrubriek:Leiderschap

Expertrecensies (2)

Dick Bos | 1 oktober 2013
'Het venijn van dit boek zit in de staart!' Dat klinkt negatief maar is absoluut niet zo bedoeld. Het kost tijd om door het boek heen te komen en de essentie ervan te begrijpen. In de laatste hoofdstukken valt de puzzel echter in elkaar. 'Hoera! Energie' van Bert Arons, is dan ook een interessant boek om te lezen, vooral waar het gaat om energievreters en energiegevers.Lees verder
Brigitte Koehler | 16 november 2011
Hoe vaak hoort u collega's niet zeggen dat ze ergens geen fut voor hebben, geen puf, geen energie? Energie is een beleving die vaak niet op de juiste waarde wordt geschat. En dat is ontzettend jammer en niet nodig volgens Bert Arons, auteur van het boek 'Hoera!Lees verder

Lezersrecensies

4.9 van de 5
10 stemmen
9
1
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Bert Arons

Bert Arons heeft ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van groepsdynamische processen. Zijn unieke energieconcept heeft aantoonbare resultaten opgeleverd. Hij geniet van de twinkeling in de ogen van de professionals die zich bewust worden van hun ontwikkeling. Wat hem altijd interesseert is de invloed van menselijk gedrag op werkresultaten, de verbinding tussen proces en inhoud. Vijf jaar sturen op energie van professionals en teams vanuit zijn onderneming hebben hem geprikkeld u deelgenoot te maken van de kansen die de focus op energie biedt.

Andere boeken door Bert Arons

Inhoudsopgave

Hé! Je energie verdampt!

1. Energieprikkels?
2. Alternatieve energiebronnen
3. Alternatieve energiebronnen onder de loep
4. Gereedschap om te klussen
5. Jouw team als krachtcentrale
6. Een gewaarschuwd mens
7. Onderwerp je eraan
8. Meten is weten!
9. Actuele energie in beeld

Energie in een notendop...
Opgewekt?
Balans

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hoera! Energie