Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Van ondernemer naar ondernemen

80 adviezen om jouw onderneming tot een succes te maken

Paperback Nederlands 2012 9789081999205
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Het pad van een ondernemer gaat niet altijd over rozen. Of u nu starter of een al wat 'gevorderde' ondernemer bent, elke dag leert u. Van uw successen, maar ook van uw fouten. Steeds opnieuw het wiel uitvinden, uzelf herpakken en vooral met enthousiasme blijven ondernemen. Een boeiende zoektocht, die veel ondernemers alleen aangaan.

In het boek 'Van ondernemer naar ondernemen' geeft auteur Maikel Latour een inkijkje in zijn persoonlijke jarenlange 'reis' naar het ondernemerschap. Hij beschrijft zijn leermomenten, geeft tips en adviezen. Daarnaast schroomt hij niet zijn eigen – achteraf – minder handige keuzes te omschrijven en zich kwetsbaar op te stellen. Met als doel om andere ondernemers handvatten en leermomenten aan te reiken.

Een boeiend, smaakvol geschreven en vooral leerzaam boek voor elke ondernemer. Alles is gebundeld uit 12 jaar ondernemerschap.

Specificaties

ISBN13:9789081999205
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:73
Druk:1
Verschijningsdatum:12-12-2012
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

3.8 van de 5
13 stemmen
9
0
0
2
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Maikel Latour

Maikel Latour (1981) begon op 19-jarige leeftijd met ondernemen en richtte zijn eerste succesvolle onderneming 'Secure Internet Services' op. Latour boorde een nieuwe markt aan: budget-hosting. Hij verkocht het bedrijf in 2006 en maakte de stap naar z'n volgende onderneming. Inmiddels, na twaalf jaar ondernemerschap en zeven succesvolle, maar ook minder succesvolle bedrijven op zijn naam, is hij met recht een serial entrepreneur te noemen. Hij richtte o.a. Secure Internet Services, DSG Beveiliging, Curant Plus, LatourICT, Nexd Media en Latour Bewaking op. Vanuit zijn nieuwe onderneming: 'Nieuwe Doelen bv', is Maikel Latour nu actief als adviseur, ondernemerscoach, schrijver en spreker. Hij begeleidt voornamelijk het MKB en startende ondernemers in Nederland. Hij helpt hen om meer uit hun bedrijf te halen door de ondernemers succesvoller te laten zijn in hetgeen zij doen. Latour richt zich o.a. op actieve begeleiding, advisering en coaching in de bedrijfsvoering. Maar vooral door samen met de ondernemer nieuwe doelen te stellen die bijdragen aan het uiteindelijke succes van hun bedrijf.

Andere boeken door Maikel Latour

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Van ondernemer naar ondernemen