Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Zin in je werk

In negen sprookjes voor volwassenen

Paperback Nederlands 2018 9789082027464
Verkooppositie 5274Hoogste positie: 5274
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Zin in je werk - in negen sprookjes voor volwassenen]

Er was eens... een sprookjesboek. Boeken met verhalen zijn van alle tijden. Altijd hebben mensen een diepe behoefte gehad aan zingeving. Waarom doe ik wat ik doe? Wat doet het er allemaal toe? Wat is mijn plaats in het geheel? Waarom doe ík er toe?

Dat is wat 'Zin in je werk' wil zijn. Een boek vol verhalen. Zie het maar als ‘sprookjes voor het werken gaan’. Geen sprookjes waarbij je in slaap valt, maar sprookjes die je wakker schudden. Die je op een andere manier laten kijken naar wat er altijd al was: jij, je werk, je leven.

In dit boek lees je geen succesverhalen van buitengewone ondernemers of super-managers. Je leest over gewone mensen. Over de Young Potential, over de angst van Anton, over de dappere Japie en de Reusachtige Reus, en over Loes-die-wist-hoe-het-moest. Maar ook over de vreemde blindheid van Karel, over De Mythe en over Assepoetser (geen typefout). Wat kun jij leren van die helden, van die verhalen? Dat ontdek je zodra je dit boek openslaat en begint met lezen.

'Zin in je werk' geeft je verhalen waarmee je gaat ontdekken dat jouw werk er toe doet. Dat een lang en gelukkig leven geen sprookje is, maar realiteit.In het hier en nu. In jouw werk. In jouw leven. Ik wens je veel leesplezier, en een lang en gelukkig leven!

Specificaties

ISBN13:9789082027464
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:82
Uitgever:Faxion
Druk:1
Verschijningsdatum:27-12-2018
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Ellen de Lange-Ros

Dr. Ir. Ellen de Lange-Ros viel als kind niet op in de klas, totdat ze bij de CITO-toets de maximale score haalde. Ze heeft een technisch bedrijfskundige achtergrond met ervaring in onderzoek en het bedrijfsleven. Sinds 2012 is ze businesscoach en heeft ze gewerkt met architecten, coaches, kunstenaars, marketeers, IT-professionals, interim-professionals en vele andere begaafde zzp’ers. Ze schreef de serie 'Een zaak van' met businessromans over fans vinden voor je werk, eigen producten ontwikkelen, zacht werken, geld & mindset en nog veel meer. Ellen is eveneens auteur van de serie 'Gids voor de begaafde zzp'er', voor slimme, creatieve en bijzonder begaafde zelfstandigen, of voor mensen die vaak met zulke mensen werken. Ellen houdt van bomen, werkt als vrijwilliger in het bos op een landgoed, doet aan houtsnijden en heeft haar eigen lepelclub bij Den Haag.

Andere boeken door Ellen de Lange-Ros

Inhoudsopgave

De young potential
Loes, die wist hoe het moest
De angst van Anton
Een klein meisje en een grote waarheid
De reusachtige reus
Assepoester
Gerrit wil meer
De mythe van mooi, rijk en gelukkig
De bijzondere blindheid van Karel

De zaak-van-serie


Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zin in je werk