Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 26% korting

Zin in je werk

In negen sprookjes voor volwassenen

Paperback Nederlands 2018 9789082027464
Laatste exemplaar! Op=Op!
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
20,-
14,95
VOORDEEL - 26% korting

Samenvatting

Zin in je werk - in negen sprookjes voor volwassenen]

Er was eens... een sprookjesboek. Boeken met verhalen zijn van alle tijden. Altijd hebben mensen een diepe behoefte gehad aan zingeving. Waarom doe ik wat ik doe? Wat doet het er allemaal toe? Wat is mijn plaats in het geheel? Waarom doe ík er toe?

Dat is wat 'Zin in je werk' wil zijn. Een boek vol verhalen. Zie het maar als ‘sprookjes voor het werken gaan’. Geen sprookjes waarbij je in slaap valt, maar sprookjes die je wakker schudden. Die je op een andere manier laten kijken naar wat er altijd al was: jij, je werk, je leven.

In dit boek lees je geen succesverhalen van buitengewone ondernemers of super-managers. Je leest over gewone mensen. Over de Young Potential, over de angst van Anton, over de dappere Japie en de Reusachtige Reus, en over Loes-die-wist-hoe-het-moest. Maar ook over de vreemde blindheid van Karel, over De Mythe en over Assepoetser (geen typefout). Wat kun jij leren van die helden, van die verhalen? Dat ontdek je zodra je dit boek openslaat en begint met lezen.

'Zin in je werk' geeft je verhalen waarmee je gaat ontdekken dat jouw werk er toe doet. Dat een lang en gelukkig leven geen sprookje is, maar realiteit.In het hier en nu. In jouw werk. In jouw leven. Ik wens je veel leesplezier, en een lang en gelukkig leven!

Specificaties

ISBN13:9789082027464
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:82
Uitgever:Faxion
Druk:1
Verschijningsdatum:27-12-2018
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Ellen de Lange-Ros

Dr. ir. Ellen de Lange-Ros helpt ondernemers en zelfstandigen sneller te groeien. Ze schreef het boek Een zaak van fans over online marketing en goed geld verdienen. Toen ze zag dat veel ondernemers niet alleen een gebrek aan klanten hebben, maar ook aan tijd, schreef ze het vervolg Een zaak van zacht werken. Omdat geld en groeien onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, volgde in 2015 een derde deel, over geld. Ellen promoveerde aan de Universiteit Twente en werkte in verschillende functies bij KPN. Ze startte in 2006 haar eigen bedrijf Faxion. Ze helpt zelfstandig ondernemers om sneller te groeien en meer fans te krijgen voor hun bedrijf door zachter te werken. Op haar blog De Glazenwasser geeft ze gratis advies over helder zicht op je klanten en je groei.

Andere boeken door Ellen de Lange-Ros

Inhoudsopgave

De young potential
Loes, die wist hoe het moest
De angst van Anton
Een klein meisje en een grote waarheid
De reusachtige reus
Assepoester
Gerrit wil meer
De mythe van mooi, rijk en gelukkig
De bijzondere blindheid van Karel

De zaak-van-serie


Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zin in je werk