Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Wat wordt projectsucces?

zo creeer je dat - een definitie en het onmogelijke mogelijk maken

Paperback Nederlands 2015 9789082030846
Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Vele projecten falen. En verschillende mislukte projecten worden alsnog een doorslaand succes. Hoe kan dat? De scheve toren van Pisa trekt miljoenen bezoekers… Een geslaagde mislukking.

Dit boek toont u hoe u een stabiele brug bouwt van staal en van vertrouwen. Een succesvol project maakt het onmogelijke mogelijk. Het vereist zowel een continue gerichtheid op de verwachte bijdrage in de toekomst als het daadwerkelijk uitbouwen van onderhanden deelresultaten. Een project concretiseert een visie door reëel dingen te maken en tegelijk te vertrouwen op de sprong van de vooraf onbekende vernieuwing. Mozes schiep, waar brug en tunnel ontbraken, een rechte weg door de zee. Lees hoe rekenen (aan een projectie) en geloof (in die projectie) hand in hand gaan. Creëer succesvol uw nieuwe diensten.

Dankzij en ondanks al onze lukkende en mislukkende projecten voorkomen wij niet dat een witte neushoorn uitsterft... Zonder ons geschiedt het duizend jaar later? Voor onze voortdurende illusies van verbetering en betekenisgeving zijn en blijven onze vernieuwingen ons hoogste geloof...? We starten weer met passie en plezier een team vol collegiaal leiderschapsgedrag, inspiratie en motivatie... Alleen liefde daagt en draagt dit bestaan uit? (Uit: “boek. – ’n Blog” - Digo, 2021)

Specificaties

ISBN13:9789082030846
Trefwoorden:projecten
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:226
Druk:1
Verschijningsdatum:6-2-2015
Hoofdrubriek:Projectmanagement
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over René Hombergen

René Hombergen werkt als coach en trainer voor projectteams, voor hun leiders en voor alle leiders onderling als dynamische teamleden. Zijn uitgangspunt? Teams zijn zelftranscendent en hebben aan controle door liefde voldoende... Een natuurlijke energie van spelende kinderen mag voorop staan. Een vanzelfsprekende zorg van hun ouders evenzeer.

Andere boeken door René Hombergen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Wat wordt projectsucces?