Fris frituren
Paperback NL 2018 1e druk 9789082887402Samenvatting
Ode aan de frituur
De frituur kennen we allemaal.
We houden van de smaak, de kleur, de geur en de knapperige korst. Het is altijd feest als er “frituurtjes”
zijn om uit te delen. Een gefrituurde snack is altijd en overal populair. Maar frituren: hoe doe je dat eigenlijk?
Dit boek neemt je mee in de wereld van de frituur.
Als je de heerlijke recepten uit Fris Frituren maakt, kun je gerechten op tafel zetten die in een restaurant niet zouden misstaan. Niet alleen zetten wij traditionele snacks en gerechten weer op de kaart, maar presenteren ook nieuwe gerechten. Van eierbal tot gefrituurde zoute haring, het staat er allemaal in.
Angela Prins
“In 1937 liet schrijver en journalist Johan Willem Werumeus Buning ons land uitgebreid kennis maken met de vreugde van het frituren via zijn beroemde kookboek “100 avonturen met een pollepel”. Hij schreef destijds: “De praktijk van de frituur is zo veelzijdig dat men er een apart kookboek aan zou kunnen wijden.” Nu, nota bene tachtig jaar na dato, etaleert dit fraaie kookboek van Angela Prins eindelijk de verpletterende veelzijdigheid van frituren in volle glorie.”
Nederlands Frituurcentrum
Specificaties
Lezersrecensies
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan