Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Acceptatietesten met gebruikers

Paperback Nederlands 2018 9789082934700
Verwachte levertijd ongeveer 5 werkdagen

Samenvatting

Nieuw ontwikkelde software moet worden getest. Door een 'gebruikersacceptatietest' uit te voeren kan worden bepaald of de gebruiker met de ontwikkelde software om kan gaan.

Een slecht uitgevoerde gebruikersacceptatietest vergroot het risico op een inadequaat systeem. Met als gevolg dat de gebruikers niet optimaal met dit systeem kunnen werken. Een goed uitgevoerde gebruikersacceptatietest verkleint dat risico met als resultaat: procesverbetering en kostenbesparing.
Als het goed is, kent elke organisatie en elke manager het belang van gebruikersacceptatietesten. Maar waarom is er dan in de literatuur niet veel over te vinden? Artikelen genoeg, op verschillende fora, maar een boek over gebruikersacceptatietest is erg schaars.

Het boek acceptatietesten met gebruikers schept eenduidigheid. Het boek is zo geschreven dat iedereen die bij een gebruikersacceptatietest betrokken is of betrokken wordt, dit kan begrijpen.

Specificaties

ISBN13:9789082934700
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:106
Uitgever:Pumbo.nl
Druk:1
Verschijningsdatum:8-10-2018
Hoofdrubriek:IT-management / ICT
ISSN:

Lezersrecensies

4.8 van de 5
5 stemmen
4
1
0
0
0

Over Patrick van 't Hek

Patrick van ’t Hek heeft zich sinds 1997 gespecialiseerd in het testvak, waarin hij de functies als testanalist, testadviseur en trainer heeft bekleed. Patrick heeft naast het geven van trainingen diverse cursussen ontwikkeld waaronder andere testtechnieken, ketentesten, agile en testing en gebruikersacceptatietesten.

Andere boeken door Patrick van 't Hek

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Acceptatietesten met gebruikers