Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Lean Orange Belt

Op weg naar effectief verbeteren in de 21e eeuw

Paperback Nederlands 2020 9789082946710
Verkooppositie 908Hoogste positie: 908
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Net als zijn boek dat in 2019 verscheen met de titel 'Lean Green Belt – Verbeteren als praktische vaardigheid in de 21e eeuw', is de nadruk op praktische vaardigheden de basis geworden van dit boek.

Het onderscheidt zich van andere lean boeken door de grote aandacht voor de praktisch toepassing van Lean Management met veel voorbeelden, oefeningen en praktische tips. Met dit boek kan de lezer zich grotendeels zelfstandig de kennis en vaardigheden eigen maken die horen bij de 'Lean Orange Belt van de 21e eeuw'. Het gebruik van dit boek, in lessen en trainingen over Lean Management, zorgt dat meer aandacht kan worden besteed aan het oefenen van de principes en gebruik maken van tools in plaats van aan het overdragen van kennis.

Het boek is geschikt voor iedereen die Lean Orange Belt wil worden en studenten, in het laatste jaar van het MBO of de eerste jaren van het HBO, die met Lean Management aan de slag willen.

Specificaties

ISBN13:9789082946710
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:128
Druk:1
Verschijningsdatum:1-8-2020
Hoofdrubriek:Verandermanagement
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Ton van Kollenburg

Sinds 1990 begeleidde Ton van Kollenburg meer dan honderd lean verbeterteams en leidde hij honderden mensen op in het continu verbeteren bij grote en kleine organisaties in industrie, dienstverlening en zorg. Hij leerde dat Lean Management maar beperkt draait om het hebben van de juiste kennis. Veel belangrijker zijn de juiste praktische lean vaardigheden.

Andere boeken door Ton van Kollenburg

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Lean Orange Belt