De nieuwste Nederlandse keuken
Beestachtige groenten
Gebonden NL 2023 1e druk 9789083075525Samenvatting
‘Mijn recepten zijn gericht op geweldige bereidingen voor groenten, waar dierlijke ingrediënten alleen nog gebruikt worden voor smaak. In de Nieuwste Nederlandse Keuken staan groenten centraal en zijn de recepten vereenvoudigd zodat iedereen de gerechten makkelijk kan bereiden. De ‘5 principes van de Nieuwste Nederlandse Keuken’ maken het makkelijk en duidelijk waar je op kan letten als je het eten van de toekomst wilt eten!’
‘In de ‘Nieuwste Nederlandse Keuken’ koken we met minder dierlijke producten en meer plantaardige ingrediënten, met name groente. Om groente net zo spannend qua beet en smaak te maken als vlees, heb ik andere, nieuwe, bereidingswijzen van groenten toegepast en bedacht en dit wordt ‘Beestachtige Groente’ genoemd.
Albert Kooy
Specificaties
Lezersrecensies
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan