Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Mag ik je grootluisteren? Vertel!

Hoe je het beste in jezelf en anderen naar boven brengt ten behoeve van het grotere geheel

Paperback NL 2022 9789083103624
Verwachte levertijd ongeveer 5 werkdagen

Samenvatting

We moeten meer naar elkaar luisteren. Tenminste ... Daartoe roepen onze ouders, onze docenten, onze naasten, onze burgemeesters en onze koning ons regelmatig op.
Een prachtig pleidooi natuurlijk! Maar wat maakt toch dat écht luisteren voor zovelen van ons zo lastig (b)lijkt? Wat maakt nu dat we op het ene moment ‘doof ’ zijn voor belangrijke boodschappen en dat we op het andere moment precies zo luisteren dat er magische ‘Sternstunden’ ontstaan?

In de actuele management- en leiderschapsliteratuur komt luister(v)aardigheid nauwelijks aan de orde. Daar brengt Petra Hiemstra, bestuurskundige, schrijver, opleider en directeur van coaching- en trainingsbureau Haagse Hoogvliegers, met dit boek verandering in.

Deskundigen uit alle hoeken van de samenleving laten zien, voelen en ervaren hoe zij zichzelf, hun naasten, hun organisatie en onze samenleving grootluisteren en welke rijkdom en magische momenten dit hen, hun organisaties en onze samenleving oplevert.

Effectieve leiders (o)organiseren zichzelf en hun gesprekken goed. Gemiddeld luisteren zij vanuit 7 ‘lagen’. En dat loont! Diep luisteren in één fabriek blijkt de koers van een heel land positief te kunnen beïnvloeden.

Over de auteur:
Petra Hiemstra (1975) is loopbaan- en carrière coach van professionals en bestuurders die op zoek zijn naar verdere innerlijke groei, focus en reflectie. Petra is een verbinder van het eerste uur, zoals ze ook met de interviews in dit boek laat zien: ‘Ik geloof dat juist de mensen die veel geven, ook zelf regelmatig inspiratie en “voeding voor de ziel” verdienen.’

Specificaties

ISBN13:9789083103624
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:400
Uitgever:Haagse Hoogvliegers
Verschijningsdatum:4-5-2022

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Mag ik je grootluisteren? Vertel!