Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Multidisciplinaire aspecten van COVID-19 apps

Paperback Nederlands 2021 9789086920754
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Naar aanleiding van contact tracing applicaties zoals in Nederland CoronaMelder, ontstaan telkens dilemma’s, keuzes en controverses; en niet alleen ten aanzien van de bescherming van onze persoonlijke levenssfeer.

Deze nieuwe bundel grijpt deze actuele gebeurtenissen en nationale verschillen aan om inzichten te verkrijgen in een aantal bijzondere aspecten van ICT en de digitale samenleving, grosso modo 75 jaar na de introductie van elektronische gegevensverwerking in de praktijk.

Specificaties

ISBN13:9789086920754
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:196
Uitgever:deLex B.V.
Druk:1
Verschijningsdatum:22-4-2021
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:
Jongbloed:Recht algemeen

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Natascha van Duuren

Natascha van Duuren is werkzaam bij de CLERCQ advocaten notarissen belastingadviseurs. Nad haar studie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, is zij werkzaam geweest bij het Instituut voor Informatica en Recht van deze universiteit. Sinds 1998 houdt zij zich als advocate bij de CLERCQ onder andere bezig met het aanbestedingsrecht. Zij begeleidt zowel aanbesteders als inschrijvers in alle fasen van een aanbestedingstraject. Mevrouw Van Duuren heeft ruime ervaring met aanbestedingen van onder meer bouw- en automatiseringsprojecten. Aanbesteders en inschrijvers worden zonodig bijgestaan in civiele procedures. Verder draagt zij zorg voor de juridische begeleiding van grote automatiseringsprojecten en het opstellen van ICT-contracten. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van het intellectueel eigendomsrecht, e-commerce en het domeinnamenrecht. Verdere kerngebieden zijn privacy/bescherming van persoonsgegevens en source code escrow. Mevrouw Van Duuren is per 1 januari 2005 toegetreden tot de maatschap. Zij is voorts actief als bestuurslid van diverse stichtingen en verenigingen en lid van diverse specialistenverenigingen.

Andere boeken door Natascha van Duuren

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Multidisciplinaire aspecten van COVID-19 apps