Eisignalen
praktijkgids voor een optimale eikwaliteit
Paperback NL 2017 1e druk 9789087402525Samenvatting
Eisignalen volgt het ei op zijn reis door alle schakels: van pluimveehouder naar verpakker, verwerker tot aan de consument. Het beschrijft het ontstaan en de unieke samenstelling van het ei. Optimaliseren van eikwaliteit is een van de belangrijkste aandachtspunten in de hele pluimveeketen. De kwaliteit van een ei is te beïnvloeden vóórdat het ei is gelegd, maar zeker ook nog nadat het ei is gelegd. Succesvolle professionals weten hoe ze eikwaliteit kunnen managen. En hoe ze hierop kunnen sturen en beslissen.
Dit betekent oog hebben voor detail. Eisignalen legt uit hoe je dit 'oog' kunt ontwikkelen. Door jezelf steeds opnieuw drie vragen te stellen: Wat zie ik? Hoe komt dit? Wat doe ik? Je krijgt inzicht en krijgt het proces nog beter in de vingers.
Daarnaast geeft Eisignalen antwoorden op vragen als: Hoe ontstaat een ei van
optimale kwaliteit? Welke hen legt zo'n ei? Hoe voorkom ik afwijkingen? Hoe
voeg ik waarde toe? De positie van een breuk vertelt bijvoorbeeld al heel veel over de oorzaak.
Eisignalen laat je aan de hand van wel 650 foto's en illustraties de basis zien van kwaliteitsdenken en daarnaar handelen. Met concrete vraagstukken en
voorbeelden rechtstreeks uit de praktijk. En met als resultaat een tevreden consument.
Specificaties
Lezersrecensies
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan