Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Inspiratie voor duurzame bedrijfsstrategie

Paperback NL 2015 9789089536563
Verwachte levertijd ongeveer 5 werkdagen

Samenvatting

Het ministerie van Economische Zaken focust in Nederland op negen kansrijke topsectoren in het bedrijfsleven en ambieert om de samenwerking tussen deze sectoren en het hoger onderwijs te versterken.

Inspiratie voor duurzame bedrijfsstrategie, onder redactie van Frank Croes, levert hieraan een bijdrage in de vorm van dit boek en bijbehorende website. In deze uitgave belichten zes studentauteurs uit het hoger beroepsonderwijs ieder een actueel thema binnen één of meerdere topsectoren. De behandelde thema's zijn: globalisering, circulaire economie, big data en business intelligence, bedrijfsfinanciering, de connectie met de klant, en merkwaarde en klantloyaliteit. Hierbij hebben de auteurs gebruikgemaakt van diverse gangbare en nieuwe managementmodellen.

Deze uitgave biedt hiermee interessante aanknopingspunten voor studenten, ondernemers en managers in het bedrijfsleven. Daarnaast zijn de online-opdrachten op de site
www.inspiratievoorduurzamebedrijfsstrategie.nl bijzonder geschikt als praktisch oefenmateriaal bij colleges van de opleidingen Bedrijfskunde en Economie in het hoger onderwijs.

De auteurs van deze uitgave zijn student en willen met dit project een statement maken over de wijze waarop je in het hoger onderwijs onderscheidend en innovatief te werk kunt gaan. De studentauteurs en redacteur zien dan ook af van de royalty's over de verkoop; de opbrengsten worden gedoneerd aan een school voor wezen in Roemenië.

Specificaties

ISBN13:9789089536563
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:194
Uitgever:Boom
Verschijningsdatum:19-8-2015
Hoofdrubriek:Economie

Lezersrecensies

5.0 van de 5
3 stemmen
3
0
0
0
0

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Inspiratie voor duurzame bedrijfsstrategie