Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Het duivelskind

Foute ouders en falende jeugdzorg

Paperback Nederlands 2015 9789089758408
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

In 'Het Duivelskind' vertelt bestsellerauteur Maria Genova het waargebeurde levensverhaal van Angel van der Vecht. Angel groeit op in een benauwend milieu. Stukje bij beetje raken haar ouders ervan overtuigd dat Angel een duivelskind is. Om haar te genezen mishandelen en misbruiken ze haar. De school schakelt Jeugdzorg in, maar onder de ogen van de gezinsvoogd gaan de mishandelingen, de vernederingen en het misbruik onverminderd door. Als jaren later het misbruik naar buiten dreigt te komen, besluit haar vader een einde aan Angels leven te maken.

(Fragment) Als ze de badkamer instapt, ziet Angel haar vader met een groot keukenmes en een hoop pillen. Hij zet het mes op haar keel. 'Vandaag is het zo ver,' zegt hij. Een brede grijns verschijnt op zijn gezicht. 'Jij pleegt zelfmoord. En ik heb een alibi.'

Falende jeugdzorg, foute ouders en omstanders die hun ogen sluiten. Kun je je als kind verweren tegen mensen in wie je het meeste vertrouwen hebt? In Het duivelskind overtreft de onvoorstelbare werkelijkheid de meest gruwelijke fictie.

Specificaties

ISBN13:9789089758408
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:256
Druk:9
Verschijningsdatum:18-2-2017
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Maria Genova

Maria Genova is een expert op het gebied van cybercrime en privacy. Ze trekt volle zalen met haar lezingen over de toenemende digitale gevaren.

Andere boeken door Maria Genova

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het duivelskind