Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Coaching

Paperback Nederlands 2009 9789090244631
Verkooppositie 5937
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Coaching van dr. René Jansen is een praktijkboek in de dubbele betekenis: geschreven vanuit en direct toepasbaar in de praktijk. In de verhalende stijl van 'De One Minute Manager' van Kenneth Blanchard. 'Coaching' is een compilatie van de eerder verschenen boeken Persoonlijke Coaching, 2003 en Succesvol Samenwerken, 2004.

Specificaties

ISBN13:9789090244631
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:250
Druk:1
Verschijningsdatum:15-8-2009

Expertrecensies (1)

Christel Deckers | 18 september 2009
'Coaching' van René Jansen gaat over persoonlijke en teamcoaching. Het boek handelt over het keuzeproces voor het juiste gedrag: 'gegeven je werkomgeving, de verwachtingen en jezelf, het beste eruit halen. Hierbij gaat het om de combinatie van de factor doel met de factor mens.Lees verder

Lezersrecensies

4.5 van de 5
4 stemmen
2
2
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over René Jansen

Dr. René Jansen uit Sint Odiliënberg studeerde in 1976 af als psycholoog aan de Universiteit van Tilburg en in 1986 promoveerde hij aan de Universiteit van Amsterdam in de Sociale Wetenschappen. Begonnen in de school-, studie- en beroepskeuzepsychologie, maakte hij de overstap naar de management consultancy. In zijn visie is een goede, succesvolle loopbaan van een kandidaat de ultieme kroon op een goede school-, studie- en beroepskeuze. In zijn jarenlange ervaring als management consultant heeft hij zich gespecialiseerd in persoonlijke coaching, managementdevelopment en in teamcoaching. Begin 2004 startte hij zijn eigen organisatieadviesbureau, met de nu voor u vanzelfsprekende naam 6P Consultancy. 6P Consultancy is een katalysator. Ze helpt de resultaten van haar klanten te verbeteren. Ze slaat de brug tussen business en psychologie. Het gaat om een tijdelijke interventie, bedoeld om aldus sneller tot resultaten te kunnen komen. 6P Consultancy heeft als doelgroep organisaties en individuen, die met succes en plezier willen werken. Door de zes P's in de juiste volgorde toe te passen, kan steeds de daad bij het woord gevoegd worden. De klant en ook de kandidaat krijgen waar ze op rekenen! 6P Consultancy verleent diensten als: - een gedegen organisatiescan; - het verwezenlijken van missie en strategie; - beoordeling van medewerkers; - ontwikkeling van het 'menselijk kapitaal', in de vorm van ondersteuning bij werving & selectie, assessment, persoonlijke coaching en teamcoaching. Daarnaast is René Jansen freelance docent bij de internationale Maastricht school of Management.

Andere boeken door René Jansen

Inhoudsopgave

Coaching
Voorwoord

I Persoonlijke coaching
Inleiding
1 'Uit het leven gegrepen': de ontwikkeling van Henk Verstraelen
2 De essentie van persoonlijke coaching
3 Opdrachten aan u als lezer
4 Praktijkvoorbeeld

II Teamcoaching
5 Achtergrond van de techniek van de zes P's
6 'Uit het leven gegrepen': teambuilding bij Green Energy
7 Een terugblik op deze zes P's
8 Twee waargebeurde cases

Tot besluit
Over de auteur
Bijlage: praktische leidraad

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Coaching