Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Hold my Avocado

Financieel wendbaar in het nieuwe normaal

Paperback NL 2020 9789090332048
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

HOLD MY AVOCADO – Financieel wendbaar in het nieuwe normaal

In HOLD MY AVOCADO leert Arjan Brons je aan de hand van 7 bouwstenen om jouw (financiële) leven flexibeler in te richten.

Want waarom wachten tot je pensioen om het leven te leiden waar jij blij van wordt? Je leeft tenslotte nu. Met behulp van de AVOCADO-strategie leer je op een andere manier naar jouw financiën kijken. En dan blijkt er veel meer mogelijk dan je altijd dacht.

Arjan zet je op een prikkelende manier aan het denken over de beslissingen die je in het verleden hebt genomen of nu wil nemen. Zijn dat wel de slimste in een wereld die razendsnel verandert en waar je steeds minder zekerheid hebt?

Aan de hand van voorbeelden uit het dagelijks leven en praktische opdrachten voor de lezer laat hij zien hoe je financieel wendbaar wordt in wat hij “Het nieuwe normaal” noemt.

Grote kans dat je na het lezen van dit boek financiën nog leuk gaat vinden ook.

Biografie van de auteur:
Arjan Brons (1974) is een Nederlandse zakenman. Hij studeerde beleggingstheorie aan Tilburg University en werkte 18 jaar in de dealingroom van de Financial Markets afdeling van Rabobank. Hij investeert actief in onroerend goed, fixed income en aandelen. Tevens is hij oprichter en eigenaar van Hold my Avocado. Met dit bedrijf wil hij mensen financieel wendbaar maken en hen helpen met het herontwerpen van hun financiële leven.

Specificaties

ISBN13:9789090332048
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:208
Uitgever:Hold my Avocado
Verschijningsdatum:17-6-2020

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hold my Avocado