Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Jij bent aan zet!

Met 13 liedjes die je leven kunnen veranderen

Paperback Nederlands 2021 9789090350776
Voormalig top 100Totaal 58 dagen
Verkooppositie 1118Hoogste positie: 19
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Jij bent aan zet! is een zelfmotivatieboek voor twijfelkonten, achteromkijkers, uitstellers en afstellers, beren-op-de-weg-zieners, aarzelaars en iedereen die weleens een zetje - of flinke duw - kan gebruiken.

Dit inspirerende lees- en luisterboek is geschreven door MotivatieMakers René Hendriks en Rob Zwaan. Hun belangrijkste missie is mensen ‘aan te zetten’ zodat ze de potentie van het leven optimaal benutten. Eruit halen wat erin zit.

Dat doen ze met eigen liedjes en teksten - soms met verraderlijke diepgang - en de levensverhalen eromheen. Met muziek in de hoofdrol. Want muziek emotioneert en motiveert.

Specificaties

ISBN13:9789090350776
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:152
Druk:1
Verschijningsdatum:19-11-2021
ISSN:

Lezersrecensies

4.7 van de 5
7 stemmen
5
2
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Rene Hendriks

Aanstekelijk enthousiasme, bruisende energie en activerend pres(en)teren: dat is René ten voeten uit. Deze positivo leeft vanuit zijn hart en is de schaamte mijlenver voorbij. Door te proberen en leren stretched hij zijn comfortzone, waarbij hij zijn omgeving uitdaagt om dat ook te doen. Met zijn ontwapenende optreden en zijn directe teksten weet hij mensen keer op keer te raken. Hij zet ze aan en brengt ze in beweging. Ontroert en ontregelt. Daarbij gebruikt hij de lachspiegel en innerlijke reflectievragen. Zijn persoonlijke drijfveer? De potentie van het leven optimaal benutten. Eruit halen wat erin zit. Zo maakt hij van ieder optreden van MotivatieMakers een unieke en onvergetelijke belevenis.

Andere boeken door Rene Hendriks

Over Rob Zwaan

Muzikale creatieveling en conceptontwikkelaar. Maakt van gedachten, gedichten, rijmpjes en levensvragen de mooiste liedjes. Liedjes die raken. Liedjes die haken. Liedjes die smaken naar meer. Met zijn gitaar heeft hij de kortste weg van hoofd naar hart in handen. Is grenzeloos enthousiast over de missie van MotivatieMakers en geniet volop van het ‘Jij bent aan zet-effect’. Is zijn eigen comfortzone constant aan het stretchen en springt regelmatig van de hoge. Niet durven, toch doen. Van ingetogen naar uitgelaten. Van coulissen-creatief naar zingende sidekick van René. Hij motiveert en emotioneert. Muzikale mantra’s met boodschappen die binnenkomen: blijer kun je Rob niet maken.

Andere boeken door Rob Zwaan

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Jij bent aan zet!