Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Smartcuts

De snelste weg naar succes

Paperback Nederlands 2014 9789400504110
Niet leverbaar.

Samenvatting

Persoonlijk succes wordt niet alleen bepaald door opleiding en werkervaring, maar vooral door het momentum. Hoe grijp je dat?

Ondernemer en journalist Shane Snow onderzoekt in dit boek de carrières van mensen en bedrijven die ongelooflijke dingen in onwaarschijnlijk korte tijd doen. Hoe gaan sommige start-ups in no time van niks naar miljoenenomzetten? Hoe konden Alexander de Grote, YouTube-sensatie Michelle Phan en Tonight Show-presentator Jimmy Fallon naar de top klimmen in minder tijd dan het de meesten van ons kost om promotie te maken? Wat hebben snelgroeiende bedrijven en mensen die out of the blue succesvol zijn gemeen?

Hun geheim: ze opereren als computerhackers. Ze bezitten het vermogen om gebaande paden om te denken en nieuwe regels te introduceren. 'Smartcuts' is een verhalend avontuur dat laat zien hoe nieuwe iconen en innovators het onmogelijke mogelijk maken door slimmer te werken.

Specificaties

ISBN13:9789400504110
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:270
Uitgever:AW Bruna
Druk:1
Verschijningsdatum:18-11-2014

Expertrecensies (2)

Smartcuts
Maarten Janson | 7 september 2015
Uit onderzoek blijkt dat ons gedrag naar schatting voor 95% onbewust en volautomatisch tot stand komt. Dit onbewuste gedrag bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van ons leven. De overige 5% is bewust gedrag. We stellen onszelf doelen, maken een planning en werken vervolgens hard om die doelen te bereiken. Maar wie zegt ons dat we dit ook slim doen? Waarom doe je wat je doet? En welke route bewandel jij om jouw doelen te bereiken? In het boek ‘Smartcuts’ daagt Snow de lezer uit om over deze vragen anders na te denken. Smartcuts is geen hoe-moet-ik-boek, maar is geschreven voor mensen met ambities die geen zin hebben om het traditionele pad te volgen.
Lees verder
Smartcuts
Marloes Hoekman | 13 april 2015
Smartcuts – niet te verwarren met ‘shortcuts’ – zijn manieren om sneller én slimmer succes te behalen. Op de achterflap van het boek valt te lezen dat ‘persoonlijk succes niet alleen wordt bepaald door opleiding en werkervaring, maar vooral door het momentum. Hoe grijp je dat?’
Lees verder

Verschijningsdata

De verschijningsfrequentie en verschijningsdata zijn nog niet bekend

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

nieuws
Slimme paadjes
Bertrand Weegenaar 11 december 2014 Iedereen kent ze uit de doolhoven, de tussenpaden om sneller de uitgang te vinden. Voor sommigen klinkt dit als vals spelen. Lifehackers zijn continue op zoek naar manieren om iets sneller of makkelijk te doen. Dit bespaart tijd of resources.

Over Shane Snow

Shane Snow studeerde journalistiek aan Columbia University en is werkzaam al tech-journalist en internetondernemer. Hij is medeoprichter van Contently en schrijft daarnaast voor Wired Magazine en Fast Company. Hij ontwierp infographics voor MTV, Gizmodo en de Verenigde Naties.

Andere boeken door Shane Snow

Inhoudsopgave

Introductie: ‘Hoe krijgen ze het voor elkaar?’

Deel 1: Verkorten
1. De ladder hacken
2. Train met de meesters
3. Snelle feedback

Deel 2: De hefboom
4. Platforms
5. Golven
6. Superconnecting

Deel 3: Hoogvliegen
7. Momentum
8. Eenvoud
9. 10x denken

Epiloog
Dankwoord
Noten
Bibliografie
Over de schrijver
Register

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Smartcuts