,

Chimay

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2014 9789401416436
Direct te downloaden

Samenvatting

Zestig verrassende recepten met het trappistenbier en de bijbehorende kaas Stefaan Daeninck is culinair adviseur bij brasserie Trappistes de Chimay en weet als geen ander het bier van de Chimay-abdij en de trappistenkaas met hun uitgesproken smaak en karakter te verwerken in culinaire hoogstandjes. Topfoodfotograaf Bart Van Leuven bracht het smakelijke eindresultaat in beeld, met hier en daar stap-voor-stapfoto's. Inge Van Damme gaf haar eigen moderne twist aan de vormgeving van het boek. Ontdek alvast een overheerlijk recept op www.lannoo.be/recept-Chimay

Specificaties

ISBN13:9789401416436
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:122
Uitgever:Lannoo
Verschijningsdatum:20-6-2014
Hoofdrubriek:Koken en eten

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Chimay