Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

The Guide to the Ecosystem Economy

Sketchbook For Your Organization's Future

Paperback Engels 2021 9789401472104
Verkooppositie 3184Hoogste positie: 3184
Nog niet verschenen, verwacht op 02‑11‑2021
29,99

Samenvatting

Het businessmodel van de toekomst: de code gekraakt

Data hebben de wereld veranderd. Ze zijn het einde van de vertrouwde manier van ondernemen. Grenzen tussen sectoren vervagen en smelten samen tot één gigantische chaos.

Uit die chaos zullen nieuwe, datagedreven ecosystemen ontstaan. Als bedrijven willen transformeren naar future-proof organisaties, moeten ze die slimme ecosystemen begrijpen en inzien waarom ze de toekomst zijn en hoe ze worden opgebouwd. Ze moeten binnen en buiten hun industrie, buiten hun vertrouwde leefwereld leren denken.

Dit boek wijst de weg in de wereld van kleine ecosystemen en helpt grote en kleine bedrijven om slimme ecosystemen te bouwen. Het zet de regels uit, geeft de rollen in het systeem mee, verkent de probleemgebieden en de dogma's van het nieuwe denken.

Specificaties

ISBN13:9789401472104
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:200
Uitgever:LannooCampus
Druk:1
Verschijningsdatum:2-11-2021
Hoofdrubriek:Algemeen management

Over Rik Vera

Rik Vera is partner bij consultancybedrijf nexxworks. Hij is een veelgevraagd internationaal keynotespeaker en adviseur op het vlak van extreme klantgerichtheid, disruptie, sales en marketing. (Foto: VINCI Energies)

Andere boeken door Rik Vera

Over Axelle Vanquaillie

Axelle Vanquaillie combineert een passie voor tekenen met een ruime ervaring als visueel facilitator, en begeleidt honderden bedrijven (van non-profitorganisaties tot multinationals) bij het helder maken van hun boodschap. Als teamlid van het bedrijf Visual Harvesting is ze een Europees ambassadeur voor visueel denken op de werkvloe

Andere boeken door Axelle Vanquaillie

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        The Guide to the Ecosystem Economy