De Thaise keuken van Boo Raan
Sharing gerechten van Dokkoon Kapueak
Gebonden NL 2021 3e druk 9789401479226Samenvatting
Volgens chef Dokkoon Kapueak is Thais koken niet zo moeilijk en kan iedereen het leren.
In dit boek vertelt Dokkoon je precies hoe het moet, van de juiste bereidingswijze tot het herkennen van de goede ingrediënten. Het bevat meer dan 60 traditionele recepten - voor verse curry's, pittige wokgerechten en zelfs een authentieke Thaise barbecue - die ze al haar hele leven lang kent uit Thailand en nu serveert in haar restaurant Boo Raan. In 2018 werd Boo Raan gekroond tot Aziaat van het Jaar door Gault&Millau. In 2021 kwam daar een Michelinstar bij.
Specificaties
Lezersrecensies
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan