Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Generatie alfavrouw

Level the f*ck up in je carrière, gezondheid en relaties

Gebonden Nederlands 2024 9789401483025
Nog niet verschenen, verwacht op 29‑01‑2025
17,99

Samenvatting

Een kick-ass oproep voor meer women empowerment

Nice girls do get the corner office! Jessica De Block en Amy Vandeputte zijn de razend populaire stemmen van een nieuwe generatie millennials, die vol ambitie in het leven staan maar die ook soulful willen ondernemen.

Na hun eigen business met vallen en opstaan te hebben opgebouwd, vonden ze het tijd om hun shortcuts te delen in dit hands-on en inspirerende boek. Hun boodschap? Met de juiste mindset wordt ook jij de beste versie van jezelf!

Specificaties

ISBN13:9789401483025
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:240
Uitgever:Lannoo
Druk:1
Verschijningsdatum:29-1-2025
ISSN:

Over Jessica De Block

Jessica De Block is de oprichter van het tech candy'-merk Antwerp Avenue dat intussen wereldwijd op volle toeren draait. Samen met Amy Vandeputte richtte ze de sterk groeiende community Alfavrouwen op, met intussen meer dan 12.500 actieve leden. Ze zijn ook de drijvende kracht achter Generatie Alfavrouw, een podcast waar ambitieuze vrouwen elkaar het licht gunnen en de beste versie van zichzelf worden.

Andere boeken door Jessica De Block

Over Amy Vandeputte

Amy Vandeputte is de founder van FastForwardAmy, een succesvol online coaching platform. Samen met Jessica De Block richtte ze de sterk groeiende community Alfavrouwen op, met intussen meer dan 12.500 actieve leden. Ze zijn ook de drijvende kracht achter Generatie Alfavrouw, een podcast waar ambitieuze vrouwen elkaar het licht gunnen en de beste versie van zichzelf worden.

Andere boeken door Amy Vandeputte

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Generatie alfavrouw