Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

(Word) optimist

Negen toetsstenen voor een positief leven

Paperback NL 2023 9789401492249
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Een boek vol gewone en inspirerende voorbeelden, haalbare adviezen en verrassende verhalen.
Optimisme is een levensstijl waarvoor we kunnen kiezen. Ondanks alles en juist daarom. Optimisten zijn gezonder en leven langer. Ze zijn gelukkigeren succesvoller. Dat is voldoende aangetoond in wetenschappelijk onderzoek.

Dat onderzoek verzamelt Leo Bormans in o.a. de internationale bestsellers The World Book of Happiness en The World Book of Hope. Hij reist de wereld rond met een inspirerende missie. Dit praktijkboek is er zowel voor de optimisten als voor zij die een optimist willen worden.

Optimisme is een levenshouding die we kunnen aanleren, verdiepen en versterken. Bovendien werkt optimisme aanstekelijk op onze omgeving. Natuurlijk zijn er ook pijn, verdriet, twijfel en zorg. Het gaat niet over een naïef geloof, blind optimisme of hallucinante succesverhalen. Wel kunnen we ons geluk en dat van anderen in de praktijk van elke dag beïnvloeden door een positieve kijk op het leven.

Dit boek verscheen eerder onder de titel Word Optimist! en werd al in verschillende talen vertaald. De lezer zet negen grote stappen rond de beginletters van het woord 'Optimist', stuk voor stuk toetsstenen voor een positief leven.

Specificaties

ISBN13:9789401492249
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Uitgever:Lannoo
Verschijningsdatum:3-4-2023
Hoofdrubriek:Psychologie

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        (Word) optimist