Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Eerste hulp bij organisatievraagstukken

de mogelijkheden van systemisch werken in bedrijf en organisatie

Paperback NL 2017 9789402128048
Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Eerste Hulp Bij Organisatievraagstukken gaat over de mogelijkheden van systemisch werken met organisatieopstellingen bij het beantwoorden van organisatievraagstukken.

Je kunt systemisch werken gebruiken als manager, consultant, projectleider, advocaat of mediator, bij veranderingsprocessen, bij fusies, bij het werken met teams, bij het inventariseren van een krachtenveld, in de medezeggenschap, in de marketing, bij het ontwerpen van je logo, bij het werken aan missie/visie/doelstellingen, in het onderwijs, in de politiek, bij inter- en supervisie.

Dit boek laat het grote aantal mogelijkheden zien van systemisch werken in werksituaties en geeft aan wat de mogelijkheden zijn van het gebruik daarbij van organisatieopstellingen. Hoe je ze kunt inzetten. Wat het resultaat is. Dát het snel en adequaat werkt. Dat het je soms totaal op een ander been zet en er een antwoord op je vraagstuk blijkt te zijn waar jij nog nooit aan hebt gedacht. Verrassend en inspirerend. Werken in de onderstroom.

Het boek eindigt met een uitleg over systemisch werken en een uitgebreide literatuuropgave. Voor als je er meer over wilt weten.

Boudewijn Lemstra
boudewijn.lemstra@gmail.com

Specificaties

ISBN13:9789402128048
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:194
Uitgever:Brave New Books
Verschijningsdatum:29-6-2017
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Eerste hulp bij organisatievraagstukken