Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Minder moeten meer FLOW

Ontdek opnieuw de magie uit je kinderjaren

Paperback Nederlands 2015 9789460001970
Verkooppositie 1139Hoogste positie: 157
Verwachte levertijd ongeveer 12 werkdagen

Samenvatting

'De mogelijkheid om de sprong te maken naar een hoger bestaansniveau is er voor iedereen. Het komt in essentie neer op jouw bereidheid om jouw overtuigingen over wat normaal is, los te laten.' - Deepak Chopra

We leven in een wereld vol 'kikkers', die eigenlijk 'prinsen' of 'prinsessen' zijn, maar die hun kikkeridentiteit met hand en tand verdedigen. Is dat niet merkwaardig? Minder moeten, meer FLOW wil graag de kikker kussen en de prins of prinses in je wakker maken.

De vraag is: zul je je laten kussen? Die vraag is niet onterecht, want de kikker bestaat vooral uit defensiemechanismen die zijn ontstaan in onze kindertijd, en laat zich niet zo snel kussen. De prins of prinses in je is wat overblijft wanneer de defensiemechanismen weg zijn, en ons hart totaal open is: we zijn dan ons essentiële zelf: we zijn in FLOW. In FLOW ervaar je spontaan liefde en dankbaarheid: je bent blij zonder reden.

Minder moeten, meer FLOW is de reis van de held, waarover de meeste mythen en sprookjes gaan. De prijs is hoog, maar de beloning maakt de reis meer dan de moeite waard. Je bent wat je bent en je wordt wat je denkt. Het is ons denken dat onze ware essentie verbergt. Lees dit boek daarom met een open geest en stel het directe oordeel en de weerstand die soms zullen opkomen even uit. Lees met je hart, niet met je hersens.

Jan Bommerez woont sinds 1995 in Californië. Hij is regelmatig in Europa voor workshops en congressen. Hij is sinds 1978 actief als professioneel trainer en consultant in Europa, Azië en de Verenigde Staten. Hij trainde duizenden verkopers, managers en ondernemers en is bekend om zijn inspirerende lezingen over het menselijk potentieel.

Specificaties

ISBN13:9789460001970
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:431
Uitgever:MultiLibris
Druk:1
Verschijningsdatum:20-12-2018
ISSN:

Lezersrecensies

3.8 van de 5
6 stemmen
3
1
1
0
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jan Bommerez

Jan Bommerez (België, 1951) woont in Californië. Hij werkt hoofdzakelijk met management- en directieteams. Hij spreekt regelmatig in Europa op congressen en voor diverse organisaties, zowel in de profit- als in de non-profitsector. Hij is auteur van de bestsellers 'FLOW en de kunst van het zakendoen', 'Minder Moeten Meer FLOW' en 'Kun je een rups leren vliegen?' Jan Bommerez houdt zich tegenwoordig vooral bezig met 'Leren Loslaten'.

Andere boeken door Jan Bommerez

Inhoudsopgave

De gouden Boeddha
Test jezelf
Over voordelen, oordelen en vooroordelen

Inleiding
We ervaren flow wanneer ons hart open is

1. Waarom positief denken niet genoeg is
2. De weg naar binnen
3. Maak kennis met je hart
4. Hoe de prins(es) een kikker werd
5. De zes draken
6. De haven en de wind
7. Er is altijd tijd voor wat echt belangrijk is
8. Diamanten ontstaan onder hoge druk
9. Wij scheppen mede ons eigen leven
10. Alles is in wezen energie
11. De koninklijke manier

Testanalyse
Literatuur
Register

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Minder moeten meer FLOW