Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het inflatiespook

Waarom de inflatie gaat toeslaan en hoe u uw vermogen kunt beschermen

Paperback Nederlands 2010 9789460032820
Niet leverbaar.

Samenvatting

In 2009 is de wereldeconomie om één minuut voor twaalf gered van de ondergang met duizenden miljarden dollars en euro's die geleend en uitgegeven zijn door de overheden van alle landen ter wereld. Is de wereld daarmee definitief uit de gevarenzone? Heeft de wereld de ergste crisis sinds de Grote Depressie van bijna honderd jaar geleden achter de rug? Kunnen we nu met zijn allen opgelucht ademhalen?

Edin Mujagic zet in dit boek uiteen waarom het antwoord op al die vragen 'nee' is. Stap voor stap bewijst hij op een toegankelijke manier dat het meest vernietigende deel van de wat hij De Grote Crisis noemt nog moet komen. Het eerste deel van de crisis is te omschrijven als kortstondige maar hevige pijn. Wat volgt is langdurige pijn die almaar heviger zal worden in de vorm van ontwrichtende, torenhoge inflatie.

Voor iedereen die benieuwd is hoe de alledaagse economische wereld na het eerste deel van de crisis eruit zal zien, waarom torenhoge inflatie niet alleen veroorzaakt wordt door pleisters en reddingspakketten van duizenden miljarden euro's, maar door veel andere, verrassende factoren, op tijd een uitgebreide handleiding wil hebben over hoe zijn vermogen te beschermen tegen die inflatie en hoe die inflatie juist voor zich te laten werken: lees dit boek!

Specificaties

ISBN13:9789460032820
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:270
Druk:1
Hoofdrubriek:Economie

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

Edin Mujagić: ‘Alleen de centrale banken kunnen ons nog behoeden’
Hans van der Klis 16 oktober 2010

Over Edin Mujagic

Edin Mujagic (1977) is macro- en monetaireconomisch analist. Hij was jarenlang economisch redacteur bij FEM Business & Finance. Eerder publiceerde hij 'Tien jaar euro' en 'Het inflatiespook'.

Andere boeken door Edin Mujagic

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het inflatiespook