Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Tegen de zon in kijken

doodsangst en hoe die te overwinnen

Paperback Nederlands 2015 9789460033889
Verkooppositie 2640Hoogste positie: 2640
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Hoe kunnen we iets wat voor ons allen even finaal als raadselachtig is als de dood leren begrijpen en accepteren? Yalom laat zien hoe een droom, een verlies, een traumatische ervaring, de dood of ziekte van een dierbare of gewoon de naderende ouderdom keerpunten kunnen zijn op weg naar een zinvoller leven, als wij er tenminste de inspiratie aan kunnen ontlenen om onze prioriteiten te verleggen en meer risico's te nemen voor een bevredigender en liefdevoller leven.

Zo leren we oprechter te communiceren met de mensen van wie we houden, te stoppen met dingen die we niet willen doen en de schoonheid van het leven bewuster te ervaren.

Specificaties

ISBN13:9789460033889
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:208
Druk:9
Verschijningsdatum:18-8-2018
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Irvin D. Yalom

Irvin D. Yalom is een van de beroemdste psychiaters ter wereld. Onder psychotherapeuten verwierf hij brede bekendheid met zijn standaardwerken The Theory and Practice of Group Psychotherapy en Existential Psychotherapy. Daarnaast heeft hij zich met zijn romans Nietzsches tranen, De therapeut en De Schopenhauer-kuur, Het raadsel Spinoza die uitgroeiden tot bestsellers, nadrukkelijk op een breder publiek gericht. In Dicht bij het einde, terug naar het begin tekende hij zijn memoires op. Yalom woont en werkt in Californië.

Andere boeken door Irvin D. Yalom

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Tegen de zon in kijken